Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΗΠΑ και Γερμανία: Η κρατική τρομοκρατία και πάλι εν δράσει

Όσο αυξάνονται οι λεγόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις σε ΗΠΑ και Γερμανίο, τοσο εντονότερα ακούω να ηχούν τα τύμπανα του πολέμου που σχεδιάζεται εναντίον του Ιραν (και της Συρίας)

του Εμμανουήλ Σαρίδη

Είναι γνωστό, ότι οι διάφορες τρομοκρατικές οργανώσεις στην Ελλάδα, η Επαναστατική Οργάνωση 17. Νοέμβρη, o Επαναστατικός Λαϊκός Αγώνας, η Αντικρατική Πάλη, o Επαναστατικός Αγώνας, η Σέχτα Επαναστατών, η Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς κ.α., έδρασαν ή δρούν ακόμη κατ' εντολήν ξένων κέντρων. 
Το ίδιο όπως και οι ανάλογες τρομοκρατικές οργανώσεις που...
έδρασαν στην Γερμανία (RAF) ή την Ιταλία (Brigate Rosse). Και επειδή όλες αυτές οι οργανώσεις χειραγωγούνται απο κέντρα του Ηγεμόνα, μπορούμε κάλλιστα να πούμε, ότι οι δράσεις τους στην πραγματικότητα είναι ένα είδος κρατικής ή για την ακρίβεια υπερκρατικής τρομοκρατίας, που σκοπό έχει, με την συστηματική και μεθοδευμένη χρήση βίας, να καλλιεργήσει στον πληθυσμό ένα κλίμα φόβου για την προώθηση ενός πολιτικού στόχου. Και βέβαια ενός άλλου στόχου από αυτόν που νομίζουν ότι επιδιώκουν οι τρομοκράτες οι ίδιοι. Τέτοιου είδους τρομοκρατικές δρασδτηριότητες είναι στην ουσία false flag operations (http://de.wikipedia.org/wiki/Falsche_Flagge).
Στην Γερμανία είχαμε το τελευταίο Σαββατοκύριακο μια πληθώρα απο "τρομοκρατικά χτυπήματα": Όπως ανακοίνωσε το CCC (το CCC - Chaos Computer Club - είναι η μεγαλύτερη ομάδα χάκερ στην Ευρώπη, που όπως ισχειρίζεται ή ίδια, έχει αναλάβει τον ρόλο του διαμεσολαβητή στο πεδίο των τεχνικών και κοινωνικών εξελίξεων. Πολλά μέλη του Club όμως, όπως είναι γνωστό, συνεργάζονται με κυβερνητικές υπηρεσίες της Γερμανίας) η γερμανική κυβέρνηση άρχισε να χρησιμοποιεί παράνομα κατασκοπευτικούς ιούς (Trojaner/Trojans) για να κατασκοπεύει τους υπολογιστές των πολιτών.

Και προτού ακόμη κοπάσει η συζήτηση για το θέμα αυτό, ανακοινώθηκε, ότι στην  σιδηροδρομική γραμμή Βερολίνου-Αμβούργου βρέθηκε ένα "μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό". Ενα άλλο "μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό" βρέθηκε στις γραμμές του τοπικού τρένου του Βερολίνου (S-Bahn/Stadtbahn) με αποτέλεσμα να διακοπεί η συγκοινωνία και να τρομοκρατηθούν οι χιλιάδες επιβάτες που το χρησιμοποιούσαν. Συνολικά 15 τέτοια "μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό" βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές μέσα και γύρω απο το Βεροκίνο, ενώ την Δευτέρα μια ομάδα με το όνομα "Hekla-επιτροπή υποδοχής" ανέλαβε σε ένα γράμμα την ευθύνη, λέγοντας ότι πρόκειται για διαμαρτυρία ενάντια στον πόλεμο του Αφγανιστάν. Τίς έρευνες ανέλαβε Ο Γενικός εισαγγελέας της Γερμανίας και το Bundeskriminalamt, ενώ οι Γερμανικοί Σιδηρόδρομοι (Deutsche Bahn - DB) ανακοίνωσαν μια αμοιβή 100.000 ευρω για πληροφορίες για τους τρομοκράτες.

Σύμπτωση, ότι ακριβώς την ίδια στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον ιο Trojan να έχουμε τόσα πολλά "τρομοκρατικά" χτυπήματα, που τον υποβιβάσαν στην δεύτερη κατηγορία; Σύμπτωση και ότι η Ουάσιγκτον τις ίδιες μέρες ανακοίνωνε την σύλληψη κάποιων ιρανών, που ήθελαν δήθεν να δολοφονήσουν τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στην Αμερική; Μάλλον όχι. Ας δούμε λοιπόν πρώτα τι λέει για την δήθεν απόπειρα στις ΗΠΑ ο Freeman και επανερχόμαστε (παραθέτω αποσπάσματα απο το άρθρο του σε δική μου μετάφραση). 

"Έχει προβλεφθεί αρκετές φορές, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ θα σκηνοθετήσει σύντομα μια "τρομοκρατική πράξη", για την οποία θα κάνει υπεύθυνους τους Ιρανούς. Πρώτα, για να στρέψει την προσοχή των Αμερικανών απο τα εσωτερικά προβλήματα (φτώχεια, διαμαρτυρίες) και μετα σαν μια προετοιμασία για τον επόμενο επιθετικό πόλεμο που σχεδιάζει εναντίον του Ιράν (και της Συρίας). Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Eric Holder, σε μια συνέντευξη τύπου, το σχέδιο για τη δολοφονία του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, για το οποίο κατηγόρησε σαν υπεύθυνους δύο ιρανούς υπηκόους, ματαιώθηκε. Ποιό ήταν αυτό;

Ο ένας από τους δύο δράστες αυτούς, ο πολιτογραφημένος Αμερικανός Manssor Arbabsiar (φωτογραφία αριστερά) ήρθε σε επαφή με κάποιον, που πίστευε ότι ήταν μέλος του μεξικανικού καρτέλ ναρκωτικών, στην πραγματικότητα όμως ήταν ένας πρακτορας της DEA (Drug Enforcement Administration). Τον ρώτησε, αν μπορούν να ανγκαζάρουν εναν δολοφόνο για να σκοτώσει τον πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας Adel Al Jubeir στην Ουάσιγκτον και να ανατινάξει τις πρεσβείες της Σαουδικής Αραβίας και του Ισραήλ (ποτέ δεν λείπει αυτό) στον αέρα. Γι' αυτό θα πλήρωνε 1,5 εκατ. δολλάρια. Κα σφαλώς θα τον ρώτησε: "ξέρετε απο εκρηκτικά;" Και αυτός θα απάντησε: «Ναι βεβαίως, εμείς τινάζουμε κάθε μέρα πρεσβείες στον αέρα". Πραγματικά για γέλια ενας τέτοιος ερασιτεχνισμός. Ακούγεται μαλλόν αλλιώς, ότι δηλαδή μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ αγκαζάρισαν κάποιον ιρανό "εξόριστο", για να τον χρησιμοποιήσουν σαν τον χρήσιμο ηλίθιο, να τον παρουσιάσουν σαν τον "κακό πράκτορα" του Ιράν. Η ιστορία αυτή είναι διαφανής και αλγεινή, δεν θα μπορούσαν να βρούν κάτι το πιό αξιόπιστο;

Ακόμη και ο Διευθυντής του FBI, Robert Mueller, παραδέχτηκε, ότι αυτό το υποτιθέμενο τρομοκρατικό σχέδιο που κατέστρωσε το Ιράν "διαβάζεται σαν το σενάριο ενός φίλμ του Χόλιγουντ". Αυτό είναι αλήθεια, αλλά προφανώς στο αμερικανικό κοινό μπορεί να πει κανείς ότι θέλει. Στην πραγματικότητα δεν έγινε τίποτε, όλα είναι αναπόδεικτοι ισχυρισμοί. Όμως ο Ομπάμα ζητα απο το Ιράν να λογοδοτήσει και ο αντιπρόεδρος Joe Biden είπε μάλιστα "ολα είναι στο τραπέζι", εννοώντας την αμερικανική αντίδραση στην υποτιθέμενη συνωμοσία. Πιθανώς τον πόλεμο.

Ο Ομπάμα μιλάει για μια "κατάφωρη παραβίαση του δικαίου των ΗΠΑ και του διεθνούς δικαίου", όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος. Η υπουργός Εξωτερικών, Hillary Clinton, είπε ότι το Ιράν πέρασε μια κόκκινη γραμμή και ειναι υπεύθυνο για ότι θα συμβεί, κάλεσε δε την διεθνή κοινότητα (ποιά είναι αυτή;) να λάβει αυστηρά μέτρα εναντίον του“. Και η "πιο όμορφη" γυναίκα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η Catherine Ashton δήλωσε, ότι εάν επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες, τότε πρόκειται για μια «σαφή παραβίαση» του διακρατικού νόμου, η οποία "βάσει του διεθνούς ποινικού δικαίου" πρέπει να διωχθεί.

Από πότε όμως ενδιαφέρονται οι ΗΠΑ και η ΕΕ - σε συνεργασία με το ΝΑΤΟ - για το διακρατικό δίκαιο και το διεθνές ποινικό δίκαιο; Αυτό θα ήταν κάτι το εντελώς νέο έαν επρόκειτο για τις δικές τους εγκληματικές πράξεις στον κόσμο. Παντού ξεκινούνε επιθετικούς πολέμους και εισβάλουν σε ξένες χώρες, καταπατώντας το διεθνές δίκαιο και την κυριαρχία των άλλων κρατών. Αυτή η συγκίνηση τους είναι μια καθαρή υποκρισία και ένα θέατρο.

Ο Ομπάμα μόλις προ ολίγων ημερών έδωσε διαταγή να δολοφονηθεί στην Υεμένη ένας Αμερικανός πολίτης, ο Anwar al-Awlaki. Αυτό τι ήταν; Ή τι γίνεται με την υποτιθέμενη δολοφονία του Οσάμα μπιν Λάντεν στο Πακιστάν για λογαριασμό της κυβέρνησης των ΗΠΑ; Ο Ομπάμα είναι καταφανώς ο ίδιος ένας δολοφόνος.

Ας σκεφθούμε λογικά.

Εάν δούμε τα πολλά ψέματα που μας αραδιάξει η αμερικανική κυβέρνηση, τότε στη μακρά σειρά των φανταστικών ιστοριών των ΗΠΑ προστίθεται και αυτός ο ισχυρισμός για ένα υποτιθέμενο σχέδιο του Ιράν. Ξεχάσαμε τον ισχυρισμό τους, ότι ο Σαντάμ Χουσεΐν είχε όπλα μαζικής καταστροφής - που ποτέ δεν είχε; Μ' αυτόν όμως δικαοιλογήθηκε ο πόλεμος στο Ιράκ, που κρατάει τώρα 8 χρόνια.

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ ισχυρίζεται, ότι το Ιράν συνεργάστηκε με το μεξικανικό καρτέλ ναρκωτικών και προσέλαβε έναν δολοφόνο για να εκτελέσει την συνωμοσία. Δεν είναι αυτό γελοίο; Μούρχεται αμέσως στο μυαλό η συνεργασία των ΗΠΑ με τους εμπόρους ναρκωτικών του Μεξικού, παράδειγμα το σκάνδαλο "Fast & Furious", απο το οποίο αποκαλύφθηκε, ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ μέσω των πρακτόρων του ATF (Bureau of Alcohol, Tobacco, Firearms and Explosives) είχε προωθήσει σε εμπόρους ναρκωτικών τόνους απο όπλα, με τα οποία αυτοί μέχρι στιγμής δολοφονήθηκαν 250 ανθρώπους στο Μεξικό.

Παράλογος είναι και ο ισχυρισμός, ότι από το Ιράν εμβάσθηκαν 100.000 δολλάρια σε έναν τραπεζικό λογαριασμό των ΗΠΑ σαν προκαταβολή για την συμφωνία δολοφονίας του πρέσβη της Σαουδικής Αραβίας. Ναι σίγουρα, όταν το FBI, η CIA και η NSA παρακολουθούν κάθε οικονομική συναλλαγή που προέρχεται από το Ιράν, και με το παραμικρό αρχίζουν να χτυπάνε οι καμπάνες συναγερμού, πώς άργησαν να το διαπιστώσουν; Και όποιος καταλαβαίνει απο τέτοια πράγματα, θα γνωρίζει ασφαλώς, ότι η πληρωμή δολοφόνων γίνεται πάντα σε μετρητά για να μην αφήσει ίχνη.

Και γιατί, τέλος πάντων, θα ήθελε η ιρανική κυβέρνηση να δολοφονήσει τον Σαουδάραβα πρέσβη στις ΗΠΑ; Ένας πρέσβης δεν είναι ένα σημαντικό πρόσωπο, αντικαθίσταται με έναν άλλον, που κι' αυτός ενεργεί κατα τις εντολές της κυβέρνησής του. Θα υπήρχε με αυτό τον τρόπο μία αλλαγή πολιτικής της Σαουδικής Αραβίας;

Και γιατί να θέλει το Ιράν δολοφονήσει κάποιον στις Ηνωμένες Πολιτείες, γνωρίζοντας καλά, ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί απεγνωσμένα να βρεί κάποιο λόγο για να ξεκινήσει έναν πόλεμο εναντίον του; Οι Ιρανοί δεν είναι εντελώς ηλίθιο να δώσουν στους Αμερικανούς έναν λόγο για πόλεμο.

Για τους λόγους αυτούς το Ιράν διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας "αρνούμαστε κατηγορηματικά αυτούς τους επαίσχυντους ισχυρισμός, που σας τους επιστρέφουμε". Αυτά δήλωσε ο Ιρανός πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη, Mohammed Chasaee, σε μια επιστολή του προς Γραμματέα του ΟΗΕ Ban Ki-moon.

Άρα εδω πρόκειται για μια απο τις συνειθισμένες κατηγορίες για "τρομοκρατικές επιθέσεις", που αποσκοπούν στο να αποσπάσουν την προσοχή του πολίτη από την άθλια οικονομική κατάσταση που επικρατεί στις ΗΠΑ. Από το χρέος και την οικονομική κρίση. Απο τις δράσεις "Occupy Wall Street που εξαπλώνονται σε ολόκληρη την Αμερική. Ο κόσμος ξύπνησε και έχει συνειδητοποιήσει πλέον, ποιος είναι πραγματικά ο εχθρός του, δηλαδή οι πολιτικοί στην Ουάσινγκτον, που εργάζονται μόνο για τα συμφέροντα της οικονομικής μαφίας και τις άπληστες βδέλλες των τραπεζών.

Στην απόγνωση της η εξουσιαστική ελίτ βλέπει μόνο έναν τρόπο να βγεί απο το αδιέξοδο, τον πόλεμο κατά του Ιράν. Έτσι θα μπορούσαν να κάνουν τους Αμερικανούς να ξεχάσουν τα εγκλήματα της Wall Street, την τελείως κατέστραμένη οικονομία, την συνεχώς επιδεινούμενη φτώχεια, την συνεχιζόμενη ανεργία, τους άλλους εν εξελίξει ευρισκόμενους πολέμους και ούτω καθεξής.

Και διότι τέτοιες αιτίες για πόλεμο έχουν λειτουργήσει κατά το παρελθόν κάλλιστα. Αποτρέπουν την προσοχή του κόσμου από τα εσωτερικά προβλήματα και την μεταφέρουν σ' έναν εξωτερικό εχθρό. Η αντιπολίτευση και ο πληθυσμός ξεχνάνε την κριτική τους εναντίον της κυβέρνησης και αρχίζουν να κουνάμε πατριωτικά τις σημαίες, που τους επαναφέρουν στην προηγούμενη γραμμή".

Τα αποσπάσματα απο το άρθρο του Freeman: "Washington muss in Panik sein" ("Η Ουάσιγκτον πρέπει να βρίσκεται σε πανικό")
http://alles-schallundrauch.blogspot.com/2011/10/washington-muss-in-panik-sein.html, 12.10.2011

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο, ότι τόσο ο πανικός που διασκορπίζει η γερμανική αστυνομία και η κυβέρνηση με τα υποτιθέμενα τρομοκρατικά χρυπήματα, όσο και το δήθεν σχέδιο δολοφονίας του Ιράν στις ΗΠΑ είναι το συνειθισμένο βρώμικο παιχνίδι του Ηγεμόνα, που το ζούμε κάθε φορά που αυτός προτίθεται να ξεκινήσει έναν/τον επόμενο πόλεμο κατα κάποιου δικτάτορα που του είναι εμπόδιο στα σχέδια του για την παγκοσμιοποίηση. Αυτό έγινε με τους δίδυμους πυργους στην Νεα Υόρκη, που ήταν η αφορμή για την επίθεση εναντίον του Ιρακ, με τις κατηγορίες για τους χασάπηδες στο Βελίγράδι, στην Λιβύη και αλλού και τώρα με τους δικτάτορες στην Συρία και το Ιράν. Και ο χορός καλά κρατεί, ο " πόλεμος εναντιον της τρομομκρατίας" (War On Terror) συνεχίζεται.

Ποιος ωφελείται απο αυτό τον πόλεμο, πιο σωστά απο αυτούς τους πολέμους; cui bono? Ασφαλώς όχι τα κράτη που δήθεν απελευθερώθηκαν ή εκδημοκρατίσθηκαν και τώρα πλέουν σε πελάγη ...ευτυχίας, ευδαιμονίας και ευημερίας, ούτε ο πληθυσμός των ΗΠΑ ή των κρατών της Ευρωζώνης, που αντιμετωπίζει ανεργία και μείωση του βιωτικού του επιπέδου. Αλλά ο Ηγεμόνας με τους συνεργάτες του στην Ουάσιγκτον, το Βερολίνο, το Λονδίνο, το Παρίση και βεβαια το Τελ Αβιβ.
http://www.berlin-athen.eu/index.php?id=205&tx_ttnews%5BbackPid%5D=78&tx_ttnews%5Btt_news%5D=2283&cHash=f94ef0544f15e710e8573a849bd93b23

Δεν υπάρχουν σχόλια: