Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Έλληνες χαμογελάστε

Μετά το επιτυχημένο αποτέλεσμα της Παρασκευής στο Γ.Καραϊσκάκης με την Κροατία και την αναρρίχηση στην κορυφή του ομίλου, η δύσκολη δουλειά έγινε! 
Απομένει μια σοβαρή εμφάνιση στην Τιφλίδα για να σφραγίσει ο Σάντος και η παίχτες του το εισιτήριο για το Euro της Πολωνίας και της Ουκρανίας του χρόνου το καλοκαίρι!
Ο Πορτογάλος έμεινε σίγουρα ευχαριστημένος, όπως όλοι μας, από την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε η εθνική κόντρα στους υπερφίαλους Κροάτες! 
Η τακτική του απέδωσε.  
Με συγκρατημένη απόδοση στο α’ μέρος και επιθετική νοοτροπία στο δεύτερο, αφού πρώτα κοιμίσαμε τον αντίπαλο, τον χτυπήσαμε εκεί που πάντα η ομάδα μας είναι δυνατή! 
Στις στημένες φάσεις!  
Ένας τρόπος παιχνιδιού που...
ταιριάζει γάντι στην ελληνική ομάδα, μιας και έτσι κατακτήθηκε το ευρωπαϊκό του 2004. Με αυτόν τον τρόπο λειτουργούσε ο Ρεχάγκελ, κάπως έτσι βαδίζει και ο Σάντος!
Την Τρίτη κόντρα στην Γεωργία του Κετσπάγια οι Έλληνες θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία γνώριμη κατάσταση.  
Έναν αντίπαλο που θα προσπαθήσει να νικήσει τους πρώτους. Έστω, για το γόητρο. Ή ακόμα και για κάποιο πριμ από τους Κροάτες. Αυτό, το δεύτερο, μάλιστα, είναι που πρέπει να δώσει επιπλέον κίνητρο στους διεθνείς. Να τους πεισμώσει! Αν και εφόσον ισχύει. Χαίρομαι που ακούω από το στόμα των ποδοσφαιριστών μας ότι θα πάνε για τη νίκη και όχι απλά για την ισοπαλία. Κουβέντες σταράτες που θα πρέπει να τους ‘βγούν’ και μέσα στο γήπεδο!
Όλοι οι Έλληνες περιμένουμε να πανηγυρίσουμε μία πρόκριση της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2012, με μεγάλη ανυπομονησία. 
Ένα καλό νέο, μία θετική εξέλιξη, μία χαρούμενη είδηση κόντρα στη μιζέρια και την απαξίωση της χώρας μας από όλους, αυτή την εποχή! 
Μία ένεση αισιοδοξίας που θα μας χαρίσει αυτό που μας έχουν στερήσει τον τελευταίο καιρό! Το χαμόγελο!

 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: