Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Επιχείρηση «κρατήστε μακριά τον Ψωμιάδη από τον Σαμαρα»

Εντολή να κρατήσουν με διακριτικό τρόπο τον εν αργία περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη σε απόσταση από τον Αντώνη Σαμαρά έχουν πάρει τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη ,ενόψει της ανόδου του προέδρου της ΝΔ σήμερα για την ΔΕΘ.
Ο κ. Ψωμιάδης όλες τις προηγούμενες μέρες με δημόσιες τοποθετήσεις του έχει επιδοθεί σε ένα ρεσιτάλ υμνολογίας του Αντώνη Σαμαρά.:
« Τελευταία ελπίδα του λαού είναι ο Σαμαράς», «ήρθε η ώρα του Σαμαρά» και άλλα παρόμοια λέει , προκειμένου να καταφέρει να προσκολληθεί στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τις μέρες της παρουσίας του στην Έκθεση.
Οι επιτελείς του προέδρου της ΝΔ έχουν πάρει τα μηνύματα και έχουν ζητήσει από τους κομματικούς της Θεσσαλονίκης να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την δημόσια εμφάνιση του Π. Ψωμιάδη στο πλευρό του προέδρου του κόμματος, κάτι που πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί. 
Ο κ. Ψωμιάδης θα παραστεί και στην ομιλία Σαμαρά στο Βελλίδειο αλλά και σε άλλες δημόσιες εμφανίσεις του αρχηγού του και πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα επιχειρήσει και τελικά θα καταφέρει να έχει ένα τετ α τετ μαζί του που θα καταγραφεί από κάμερες και φωτογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: