Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Στρός - Καν: Από την ντουζιέρα στην καμαριέρα

Διεθνή κινητοποίηση για την υπεράσπιση του ...Στρός - Καν πρέπει να ξεκινήσει η Ελλάδα.  
Δεν πρέπει να περάσει η πλεκτάνη ενάντια στον φίλο, στον άνθρωπο, στον γενναιόδωρο Ντομινίκ, ο οποίος κατηγορείται ότι την έπεσε σε μια καμαριέρα σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης, με σκοπό να την βιάσει. 
Πρόκειται σίγουρα για συνομωσία, διότι  η καμαριέρα μπήκε στο δωμάτιο την ώρα που ο Ντομινίκ έκανε μπάνιο. 
 Ασε δε που λένε οτι το έχει ξανακάνει. ...

Ηρθε η ώρα να ανταποδώσουμε στον γάλλο φίλο τα όσα έχει κάνει για την Ελλάδα.

Ο Ντομινίκ φρόντισε να πάρουμε τόσα δάνεια, τώρα ποιός θα φροντίζει για μας, ποιός θα κοντράρει παρακαλώ την άγρια Μέρκελ; 
Γι αυτό δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε τον Ντομινίκ στις δύσκολες ώρες. 
Ένα πακέτο τσιγάρα τουλάχιστον παιδιά, τόσα δάνεια πήραμε...
Το γεγονός όπως το περιγράφουν τα διεθνή ΜΜΕ
Σύμφωνα με την αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε στο ξενοδοχείο Sofitel, στην (West 44th Street, κοντά στην Τimes Square).Η καμαριέρα, ηλικίας 32 ετών, κατέθεσε μήνυση για επίθεση και απόπειρα σεξουαλικής κακοποίησης αφού «απέδρασε» από το δωμάτιο του Στρός-Καν στο ξενοδοχείο. Η καμαριέρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ρούζβελτ με «ελαφρά τραύματα» μετά την επίθεση, που όπως είπε, σημειώθηκε όταν μπήκε στο δωμάτιο για να καθαρίσει περίπου στις 13:00 τοπική ώρα.
«Βγήκε από το μπάνιο, εντελώς γυμνός, και αποπειράθηκε να την κακοποιήσει σεξουαλικά», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας Πολ Μπράουν . Η γυναίκα ειδοποίησε το προσωπικό, το οποίο κάλεσε την αστυνομία. Σύμφωνα με τον Μπράουν, ο Στρος-Καν είχε φύγει όταν έφθασαν αστυνομικοί στο ξενοδοχείο, και φαίνεται ότι έφυγε πολύ βιαστικά, ξεχνώντας το κινητό του τηλέφωνο και άλλα προσωπικά αντικείμενα στο δωμάτιό του.
Ο Πολ Μπράουν, διευκρίνισε ότι συνελήφθη στο πλαίσιο έρευνας για σεξουαλική επίθεση και ότι ανακρίνεται, για να προσθέσει στη συνέχεια ότι θα του ασκηθεί δίωξη για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία. Ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Ντομινίκ Στρος Καν, ο οποίος κρατείται στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, δήλωσε ότι ο επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου «είναι αθώος».
Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, στον Στρος-Καν αναμένεται να απαγγελθούν σήμερα οι κατηγορίες της απόπειρας σεξουαλικής κακοποίησης, της απόπειρας βιασμού και της ομηρίας σε βάρος καμαριέρας του ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε.  Το ΔΝΤ απέφυγε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο. Στελέχη του διοικητικού του συμβουλίου ισχυρίστηκαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters ότι επίσημα δεν έχουν ενημερωθεί για το συμβάν.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ο 62χρονος Στρος-Καν συνελήφθη στο διεθνές αεροδρόμιο JFK ενώ είχε επιβιβαστεί σε αεροσκάφος της Air France με προορισμό το Παρίσι. Ωστόσο το αεροσκάφος τέθηκε σε αναμονή στο αεροδρόμιο και αστυνομικοί του Port Authority της Νέας Υόρκης και του Νιου Τζέρσεϊ επιβιβάστηκαν σε αυτό για να τον θέσουν υπό κράτηση και να τον παραδώσουν σε ντετέκτιβ της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.
Δίχτυ

Δεν υπάρχουν σχόλια: