Κυριακή 15 Μαΐου 2011

«Προβοκάτσια» με Στρος Καν … απεφάνθη ο κ. Χασαπόπουλος!

Συνελήφθη ο Στρος Καν για «απόπειρα βιασμού και σεξουαλική επίθεση...» κατά καμαριέρας


Κι όμως συνέβη κι αυτό!

Στην πρώτη είδηση της  εκπομπής του Mega-λείου, ότι «συνελήφθη ο Στρος Κάν για επίθεση Βιασμού κλπ», στο ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης ,Sofitel, ο γνωστός για την αντικειμενικότητα του κ. Χασαπόπουλος μας είπε ότι το συμβάν «είναι προβοκάτσια» εν όψει των Προεδρικών εκλογών στη Γαλλία!
Ο δε ανταποκριτής στη Νέα Υόρκη κ. Μιχ. Ιγνατίου γελούσε..! 
Εμείς απλά τον ...θαυμάζαμε..!
Στην είδηση τώρα:

Ο επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν συνελήφθη από τις αμερικανικές αρχές, καθώς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση κατά εργαζομένης ξενοδοχείου της Times Square, στο Μανχάταν.

Η επιχείρηση σύλληψης, όπως αναφέρει η New York Times, έγινε στις 4.45 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης (περίπου 1.45 π.μ. ώρα Ελλάδος), λίγο πριν ο Στρος Καν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης με προορισμό το Παρίσι. 

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, Πολ Μπράουν, επιβεβαίωσε ότι ο επικεφαλής του ΔΝΤ συνελήφθη στα πλαίσια έρευνας που διεξάγεται για σεξουαλική επίθεση και ανακρίνεται.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Μανχάταν δήλωσε ότι στον Ντομινίκ Στρος Καν δεν έχει απαγγελθεί επισήμως κατηγορία, εκτιμώντας ότι δεν θα προσαχθεί άμεσα ενώπιον δικαστή, παρά το βράδυ.

Ο Ντομινίκ Στρος Καν, θεωρείται ο επικρατέστερος διεκδικητής του χρίσματος του γαλλικού σοσιαλιστικού κόμματος, για τις επόμενες προεδρικές εκλογές, ενώ οι δημοσκοπήσεις τον δείχνουν να κερδίζει τον προεδρικό θώκο στις επόμενες προεδρικές εκλογές, έναντι του σημερινού προέδρου, Νικολά Σαρκοζί.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Στρος Καν θα ταξίδευε στο Βερολίνο, όπου και είχε προγραμματίσει συνάντηση με τη γερμανίδα καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ, με βασικό θέμα την ελληνική κρίση χρέους.

Σχόλιο του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: "Αφού πήδησε ολόκληρες χώρες ατιμώρητος, τον συνέλαβαν για μία καμαριέρα!"
 
Και ένα αφιέρωμα...από το Άρωμα Γυναίκας
Πάει ο καιρός όπου ένα επιτήδειο μηδενικό απαιτούσε το σεβασμό, επειδή κατάφερε να σκαρφαλώσει σε μια καθέδρα.

Όλο και περισσότερο, από δω κι εμπρός, ο διδάσκων θα κρίνεται, ο ηγέτης θα ελέγχεται, ο γονιός θα πρέπει να δείχνεται άξιος της αποστολής του.
 Η αντίληψη πως έτσι και κατόρθωσες να «φτάσεις» δεν έχεις πια για τίποτα να γνοιαστείς ανήκει στην ιστορία.
Ανατέλλει μια εποχή όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος θα ξέρει πως το δύσκολο δεν είναι ν’ ανέβεις, αλλά να σταθείς.

Πως η πολιτεία σου και μόνη θα σε στηρίζει, όχι ο τίτλος.

Οι θρασείς θα φύγουν. Θα τους αποβάλει μονάχο του το σώμα της αυριανής κοινωνίας, γιατί χρειάζεται πάντα ένας εσωτερικός νόμος, ένα ηθικό μέτρο, που να οργανώνει τη συμβίωση.

Απο την άνοδο,... στην πτώση και τον διασυρμό..

Με αφορμή το σημερινό γεγονός της σύλληψης του ..Στρος Καν θυμήθηκα αυτό το καταπληκτικό κείμενο του μεγάλου διηγηματογράφου μας Αγγελου Τερζάκη...του οποίου ενα απόσπασμα διαβασατε...
Αφιερωμένο σε όλους αυτούς που κατέχουν εξουσίες...και ας σκεφθούν....

Δεν υπάρχουν σχόλια: