Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Αν. Σαμαράς: «Είμαστε το ρεύμα που θα νικήσει το φόβο»


Ιδιαίτερα ενθουσιώδη υποδοχή επιφύλαξαν οι φοιτητές της ΔΑΠ στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, που ήταν ο ομιλητής της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης της φοιτητικής παράταξης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

«Η ΝΔ έχει το πρόγραμμα για να βγάλει την Ελλάδα από την κρίση» τόνισε ο κ. Σαμαράς, στον απόηχο της παρουσίασης του «Ζάππειο ΙΙ», οι προτάσεις του οποίου «είναι απλές, ρεαλιστικές και μετρημένες».

«Πέρυσι πήγαμε κόντρα στο ρεύμα του φόβου, φέτος είμαστε εμείς το ρεύμα, που θα νικήσει τον φόβο. Μπορούμε...
καλύτερα, αξίζουμε περισσότερα και θα τα καταφέρουμε να ξαναπάρουμε στα χέρια μας τις τύχες της χώρας» επεσήμανε ο κ. Σαμαράς.

Επίσης, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι με τους χειρισμούς της, όχι μόνο δε μειώνει το έλλειμμα, αλλά αυξάνει τα «λουκέτα» στην αγορά, ενώ οι προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα θέσουν και πάλι σε λειτουργία την ατμομηχανή της ελληνικής οικονομίας.
Παράλληλα, ο κ. Σαμαράς χαρακτήρισε τις φοιτητικές εκλογές ως «ισχυρή σφυγμομέτρηση» που θα στείλει πολυσήμαντο μήνυμα. «Θα σαρώσει η ΔΑΠ» τόνισε, προσθέτοντας ότι η ΝΔ βλέπει στον αγώνα της ΔΑΠ «τον αγώνα για την ελπίδα, για τις ιδέες, τις αξίες και την πατρίδα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: