Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αναγεννημένη η Νέα Δημοκρατία...

Δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς



Σε έντονα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα και υπό τα ζωηρά χειροκροτήματα στελεχών της ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς προέβη σε δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα, δηλώνοντας την πλήρη ικανοποίησή του. 
Ο λαός έστειλε μήνυμα αυστηρότατο και ηχηρότατο στον Παπανδρέου για τους εκβιασμούς και τις απειλές που εξαπέλυσε εναντίον του.
Είπε ότι η ΝΔ κατάφερε σχεδόν να μηδενίσει τη διαφορά σε διάστημα μόλις ενός έτους, κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν άλλο κόμμα σε τόσο μικρό διάστημα και μια τόσο μεγάλης έκτασης διαφορά. 
Ανέφερε ότι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στον δεύτερο γύρο των εκλογών, την επόμενη Κυριακή, για να εδραιώσουν το μήνυμα που έστειλαν με την ψήφο τους σήμερα. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχε μειωθεί το ποσοστό μέσα σε έναν χρόνο χάρη στην αξία της ΝΔ όπως είπε ο Σαμαράς. Το ποσοστό μειώθηκε εκεί χάρη στην κακή διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και την δυσαρέσκεια του κόσμου. Ο στρουθοκαμηλισμός βέβαια απαιτεί απαραίτητη προϋπόθεση στην σύγχρονη πολιτική. Γι' αυτό και μας οδηγούν στο γκρεμό τετραετία την τετραετία.