Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Με 56% ο Κώστας Μπακογιάννης νέος δήμαρχος Καρπενησίου

Εδώ και λίγες ώρες οι Καρπενησιώτες επέλεξαν τον νέο τους δήμαρχο και δεν θα περιμένουν την επόμενη Κυριάκη για να τον μάθουν.  
 
Στην εκλογική περιφέρεια Καρπενησιου ο Μπακογιάννης πήρε 48,5% ενώ στις περιφέρειες Κτημενίων και Κρουσσού έφτασε μέχρι και το 73% και 80% αντίστοιχα. 
Το υψηλό ποσοστό του είναι εντυπωσιακό ιδιαίτερα αν ...αναλογιστεί κανείς το ότι είναι νέος, ασχολείται πρώτη φορά με τα κοινά, αλλά και λογικά η πολιτική κόντρα Μπακογιάννης - Σαμαρά του στοιχισε αρκετές χιλιάδες ψήφους.

Ο Μπακογιάννης έδωσε την εκλογική του μάχη ως ανεξάρτητος (υποστηριζόμενος βέβαια από αρκετές πλευρές), χωρίς να χαϊδεύει αυτιά, μιλώντας για το μνημόνιο και λέγοντας αυτά που πιστεύει, αλλά κυριότερα μιλώντας για το πρόγραμμα που θέλει να εφαρμόσει στον Δήμο τα επόμενα χρόνια. 

Αυτό το αποτέλεσμα τον μπαζει για τα καλά στην ελληνική πολιτική σκηνή. Σίγουρα από σήμερα θα αποκτήσει και πολλούς φιλους αλλά και ... νέους ασπονδους εχθρούς, μιας και εως σήμερα βρισκόταν κάτω από τα ραντάρ τους, ενώ με τη μεγάλη αυτή νίκη θα αποτελεί πλέον ευδιάκριτο στόχο. 
Μετά δε και την 21 Νοεμβρίου οπότε και η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοινώνει την ίδρυση του κόμματος της "Νέας Ελλάδας", φανταζόμαστε ότι ο Κώστας θα ειναι  για μερικούς ότι είναι το Αγαλμα της Ελευθερίας για τους τρομοκράτες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: