Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Non paper ΠαΣοΚ: Στις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, το ΠΑΣΟΚ ανεβάζει τους τόνους..!

Το… non paper της Ιπποκράτους για εκλογές


Στην διαδρομή προς τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, το ΠΑΣΟΚ θα ανεβάσει τους τόνους και ήδη προετοιμάζει όλους σε κυβέρνηση και κόμμα να πουν αυτά που... αναφέρει το non paper που έχει στείλει η Ιπποκράτους σε όλα τα στελέχη μέσω e-mail και sms και το έχουμε  στην κατοχή μας.
Τι αναφέρει μεταξύ άλλων το συγκεκριμένο non paper;
«Στις κάλπες του Νοέμβρη συγκρούεται το χθες με το αύριο της χώρας. 
Είναι μία σύγκρουση, ανάμεσα σε όσους ανεύθυνα καταστροφολογούν και όσους με κόπο και ευθύνη χτίζουν. 
Σύγκρουση μεταξύ εκείνων που θέλουν να μείνουν τα πάντα ίδια, με τα ίδια προνόμια για λίγους και, από την άλλη, με όσους διεκδικούν, παλεύουν, δουλεύουν, αγωνιούν για μια καλύτερη Ελλάδα, για μια καλύτερη ζωή, για την αλλαγή που θα τη φέρουμε μαζί σε αυτή τη χώρα, στην πατρίδα μας. 
Ή θα αλλάξουμε την Ελλάδα, ή θα γυρίσουμε εκεί όπου ήμασταν και σε όλα αυτά που μας οδήγησαν στο μνημόνιο, τις επιτηρήσεις, την αδικία, την παρακμή. 
Ή θα αποφασίσουμε να σχεδιάσουμε το σήμερα και το μέλλον μας, ή θα αφήσουμε την πατρίδα και τη ζωή μας στους αέρηδες, στους άγριους αέρηδες της παγκόσμιας αγοράς και στους αεριτζήδες του παρασιτισμού και της καταστροφολογίας».
Αυτό λοιπόν είναι το «προσχέδιο» που θα ακολουθήσουν όλα τα στελέχη του Κινήματος στην πορεία προς τις Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια: