Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

«Αγκαζέ» θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη Σαμαράς… Καραμανλής!

Όπως πρώτοι σας πληροφορήσαμε χθες το πρωϊ, στις 11:01 π.μ., στην Θεσσαλονίκη προετοιμάζεται μεγάλη υποδοχή το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, για την άφιξη της παλιάς και νέας ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας. 
Για τον Κώστα Καραμανλή και τον Αντώνη Σαμαρά, εν όψει της επισκεψης τους στην Δ.Ε.Θ.!  
Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα της Μελίνας Καραπαναγιωτίδου, στο Voria.gr!
Διαβάστε το άρθρο:

Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, ο πρώην πρωθυπουργός ύστερα από τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν οι Θεσσαλονικείς -  την τελευταία φορά που βρέθηκε στην εκλογική του περιφέρεια - δεν το σκέφθηκε ούτε το παίδεψε πολύ!
Όπως σημειώνουν κομματικά στελέχη της ΝΔ, ο πρώην αρχηγός τους νιώθει «βασιλιάς» στην πόλη που τον ανέδειξε στο υψηλότερο βάθρο της πολιτικής ζωής του τόπου και δεν βλέπει την ώρα να τον …ξαναχειροκροτήσουν! «Αντίθετα από άλλες περιοχές – όπως η Αθήνα – στην Α Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμη ισχυροί «Καραμανλικοί» που ονειρεύονται …επιστροφή του Κώστα σε περίπτωση που ο Αντώνης δεν θα τα καταφέρει», μου είπε με νόημα πρώην διοικητής οργανισμού!

Η είδηση της βουβής παρουσίας του θα συγκινήσει κυρίως τους παλιούς θεσσαλονικείς.  
Αν όμως… μιλήσει κιόλας, ύστερα δε από τις πληροφορίες που τον θέλουν να επικοινωνεί όλο και περισσότερο με τα ΜΜΕ και τους λειτουργούς τους για θέματα της επικαιρότητας, τότε θα «σπάσουν» τα ταμεία!   
Στη δε περίπτωση που αποφασίσει να κάνει δήλωση στο …γήπεδό του, μπορεί να  αλλάξει την πτωτική πορεία της  ΝΔ – σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις – ή απλώς να την…επιταχύνει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: