Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τελικά πόσους μισθούς παίρνεις Μιλένα, μας λες;

Φαίνεται ,  τα νέα "φιλολαϊκά" μέτρα της κυβέρνησης για μισθούς και συντάξεις, περιέχουν  εξαιρέσεις αλλά μόνο για την ελίτ που διοικεί την χώρα!  
Εσύ είσαι ελίτ; Αν είσαι δες τι θα απολαμβάνεις  και συ!
Αν όμως δεν είσαι, μετά από 40 χρόνια εργασίας, θα πάρεις τα ...γνωστά!
Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων;
Όχι, απλά .... ανήκει στους εκλεκτούς "εθνοσωτήρες" αυτού του τόπου... Κι όμως αποτελεί γεγονός , η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος. 
Η τέως υπουργός του "εθνοπατέρα" Σημίτη που μας έκανε Ευρώ - κατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα απο τη Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος....
  

Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα , με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. , τώρα... πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά.... κανείς δεν καλοθυμάται , αφού η κ. Αποστολάκη , χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής ζωής του τόπου. 
Βέβαια ... εμείς, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί , με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε - αν ποτέ πάρουμε - 850 ευρώ , κι αυτά στα 65..!

Νίκος Δ. Καράς

Σχόλιο του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: 
Το Βιογραφικό της κ. Αποστολάκη μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ!
Το ερώτημα που θα σας γεννηθεί είναι : Πότε έχει δουλέψει στη ζωή της!  
Εφ' όσον  γεννήθηκε το 1965 και από το 1995 ( δηλαδή από ηλικία 30 ετών, σύμφωνα με την δική της δήλωση) κατέχει κυβερνητικές θέσεις;
Αυτές οι συντάξεις πρέπει να καταργηθούν που είναι χιλιάδες, για να σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι οι "συντάξεις πείνας" των 400 - 500 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: