Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Πούτιν ρώτησε για τον Καραμανλή!

Την επιστροφή του στην Προεδρία της Ρωσίας προετοιμάζει με τρόπο μεθοδικό και συνεπή ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Τα τηλεγραφήματα των ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων μάλιστα, αναφέρουν ότι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ρωσίας, σχεδιάζει και Συνταγματική Αναθεώρηση, που θα του επιτρέψει να επεκτείνει τη χρονική διάρκεια κάθε προεδρικής θητείας, στα πέντε ή τα έξι χρόνια, και έτσι, να γράψει ιστορία, από τη στιγμή που θα επιστρέψει στο Κρεμλίνο, μέσω των εκλογών του 2012.
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ένας από τους δημοφιλέστερους ξένους ηγέτες και στην Ελλάδα.
Πρόσφατα μάλιστα, με...
αφορμή τις καταστροφικές πυρκαγιές στη Μόσχα, και τη συνδρομή της Ελλάδας, οι Έλληνες αξιωματούχοι που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, διαπίστωσαν ακόμη κάτι: Το ενδιαφέρον του Βλαντιμίρ Πούτιν για τον Κώστα Καραμανλή!
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο Πούτιν, στο περιθώριο των ευχαριστιών του προς τους Έλληνες αξιωματούχους με τους οποίους ήρθε σε επικοινωνία, ρώτησε να μάθει τι κάνει ο Κώστας Καραμανλής!
Το αν ο πρώην πρωθυπουργός συνεχίζει να ασχολείται με τα κοινά, έστω και από απόσταση, και το πώς βλέπουν οι Έλληνες την Κυβέρνηση Παπανδρέου, που τον διαδέχτηκε.
Σημειώνεται, ότι ο Κώστας Καραμανλής και ο Βλαντιμίρ Πούτιν εδραίωσαν σχέσεις συνεργασίας της Ελλάδας με τη Ρωσία, στον τομέα του φυσικού αερίου, και πολλά σενάρια βλέπουν ακόμη και σήμερα το φως της δημοσιότητας, σχετικά με την ενόχληση που ένιωσαν οι ΗΠΑ, από εκείνη την προσέγγιση των δυο ηγετών, για θέματα στρατηγικού χαρακτήρα.
OFF THE RECORD

Δεν υπάρχουν σχόλια: