Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ο προβληματισμός της Βάσως για το ΠΑΣΟΚ

Η μη συμμετοχή της Βάσως Παπανδρέου στη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης Παπανδρέου ήταν εν πολλοίς αναμενόμενη. 
Η άλλοτε σιδηρά κυρία του εκσυγχρονισμού, διαχώρισε έγκαιρα τη θέση της από την οικονομική πολιτική που εισηγήθηκε και εφάρμοσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου
Δεν δίστασε μάλιστα, πολλές φορές, να διατρανώσει και δημοσίως τη διαφωνία της, εκφράζοντας την αγωνία της για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ.
Σύμφωνα με πληροφορίες , η Βάσω Παπανδρέου δεν κρύβει ούτε σήμερα τον προβληματισμό της για τη διαρκή συρρίκνωση της εκλογικής επιρροής του ΠΑΣΟΚ, με βάση και τα μηνύματα που εισπράττει από τους...
ψηφοφόρους της Β’ Αθηνών, της μεγαλύτερης εκλογικής περιφέρειας της χώρας, που ιστορικά εκφράζει την κοινωνική βάση του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, η κα Παπανδρέου δεν σκοπεύει να τοποθετηθεί δημοσίως, τουλάχιστον μέχρι τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, θέλοντας να μην αποπροσανατολίσει τη βάση του ΠΑΣΟΚ, μπροστά στη δύσκολη μάχη της Κυβέρνησης σε δήμους και Περιφέρειες.
Ήδη πάντως, πολλά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ έχουν στραφεί προς τη Βάσω Παπανδρέου, καθώς μοιράζονται τον ίδιο προβληματισμό για την πορεία της Κυβέρνησης.
OFF THE RECORD

Δεν υπάρχουν σχόλια: