Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

"Eίναι θέμα του Καραμανλή το πότε θα μιλήσει"...

...απάντησε σ' ερώτηση ο Αντώνης Σαμαράς



"Δε θα υποδείξω εγώ σε ένα πρωθυπουργό 5,5 ετών πότε πρέπει να μιλήσει. Το δικό μου μερίδιο της ευθύνης για την παράταξη το έχω αναλάβει, με «αυτοκριτική έως αυτομαστίγωμα»", δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, για τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και δεν αποτελεί διέξοδο, ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση για «πολιτική εξαπάτηση».
«Τα ιστορικά πρόσωπα, όπως οι πρώην πρωθυπουργοί, έχουν την ευθύνη εκείνη πότε θα αναφερθούν στα πεπραγμένα της δικής τους κυβέρνησης. Εγώ ...τους λογαριασμούς της παράταξής μας με το παρελθόν τους έχω κλείσει, με αυτοκριτική έως και αυτομαστίγωμα», είπε ο κ. Σαμαράς τονίζοντας ότι από εδώ και πέρα η δική του ευθύνη είναι για το μέλλον.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δήλωσε ότι δεν είναι αντίθετος με τη σύσταση μίας Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία, αρκεί, όπως τόνισε, να είναι στην πραγματική της διάσταση
«Η Ελλάδα δεν ιδρύθηκε το 2004, ούτε τελείωσε το 2009. Δεν θα δεχτώ να μπει χρονικό συρματόπλεγμα. 
Υπάρχει και πριν και μετά, με πολλές ευθύνες για το ΠΑΣΟΚ. Αν το θελήσει αυτό το ΠΑΣΟΚ, είμαστε έτοιμοι να συμφωνήσουμε», δήλωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: