Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν πάει στην Προανακριτική ο Καραμανλής


Τα μέλη της Επιτροπής για το Βατοπέδι, αποφάσισαν ομόφωνα να στείλουν επιστολή στον Κώστα Καραμανλή, με την οποία θα του ζητούν να καταθέσει ως μάρτυρας (ο τελευταίος) για την υπόθεση. 
«Είμαστε στη διάθεσή σας ώστε να προσδιορίσουμε από κοινού τον προσφορότερο τρόπο για τη συμβολή σας αυτή», αναφέρεται χαρακτηρηστικά στην επιστολή.
Στελέχη που βρίσκονται κοντά στον Κώστα Καραμανλή , τονίζουν: «Ο Καραμανλής ότι είχε να πει για το Βατοπέδι, το έχει πει», προαναγγέλλοντας ουσιαστικά ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην Προανακριτική για το Βατοπέδι.  
Την ίδια ώρα, από το γραφείο Καραμανλή, ξεκαθαρίζουν πως θα περιμένουν πρώτα να λάβουν την επιστολή και μετά θα ...πάρουν θέση. 

Σφοδρή αντίδραση της ΝΔ για την κλήση Καραμανλή

Για συμπαιγνία ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ κάνει λόγο η ΝΔ, σχολιάζοντας την κλήση Καραμανλή στην Προανακριτική Επιτροπή για το σκάνδαλο Βατοπεδίου.
Σε δήλωσή του ο βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Νίκος Δένδιας επισημαίνει:
« Η πράσινη πολυκατοικία με την πρωτοβουλία ενός εκ των ενοίκων της, του ΛΑΟΣ, αποφάσισε την κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού».
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο κ. Στυλιανίδης. Ο βουλευτής της ΝΔ είπε ότι επιβεβαιώνεται η θεωρία της πράσινης πολυκατοικίας και σημείωσε ότι η απόφαση κρύβει σκοπιμότητες κατά του κ. Καραμανλή και της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: