Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

"Οι Άραβες, το Ελληνικό και ο ... Αστακός"... Οι λεπτομέρειες της "Συνεργασίας" !

Τι αναφέρουν οι λεπτομέρειες του Μνημονίου Κατανόησης που υπογράφτηκε χθες στη Νέα Υόρκη ανάμεσα στον πρωθυπουργό και στον Eμίρη του Κατάρ

Μπορεί οι υπογραφές να είναι ακόμα νωπές, από το χθεσινό Μνημόνιο Κατανόησης που υπέγραψαν ο Έλληνας πρωθυπουργός με τον Εμίρη του Κατάρ, σχετικά με το project του Ελληνικού, όμως πληροφορηθήκαμε ήδη τις πρώτες βασικές αρχές του.
Συγκεκριμένα, η επένδυση θα γίνει με την μορφή του leasing, όπερ σημαίνει ότι ο χώρος θα παραχωρηθεί, με τη μορφή ενοικίου, που... δεν έχει ακόμα καθοριστεί ως προς το ύψος του, για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. 
Η επένδυση θα καταλάβει όλη την έκταση που καταλάμβανε το παλιό αεροδρόμιο του Ελληνικού κι όχι μέρος του, όπως κάποια δημοσιεύματα,  εδώ στην Ελλάδα, τεχνηέντως αναφέρουν. 
 Η επένδυση θα έχει οικονομική βάση τα 2 δισ. ευρώ και οροφή τα 5 δισ. ευρώ, ενώ το σχεδιασμό της θα αναλάβει μεγάλο ισπανικό γραφείο* το οποίο έχει μεγάλη δραστηριότητα επί ελληνικού εδάφους τώρα τελευταία.
Αυτές είναι μερικές μόνο χρήσιμες λεπτομέρειες από το όλο project, που θα αναπτυχθεί πλήρως μέσα στις προσεχείς μέρες. 
Για την ιστορία θα πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι οι Άραβες θέλουν να τελειώνουν το γρηγορότερο δυνατό και με την επένδυση στον Αστακό, η οποία τους αφορά άμεσα, αλλά φαίνεται ότι έχει κολλήσει.

* Υ.Γ.: Λέτε να άχει σχέση ο Ασεμπίγιο; 
Όλοι ρωτούσαμε που χάθηκε και τι να γίνεται ο άνθρωπος!
Λέτε..;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παει και το παρκο στο Ελληνικο
Οτιδηποτε μπορει να δωσει μια ανασα στον πολιτη θυσιαζεται με την τακτικη των εθνικων κρισεων καθε 5-10 χρονια που δημιουργουν τα αρπακτικα(της πολιτικης και της οικονομιας)....και βεβαια για τη σωτηρια της χωρας!
Εργο χιλιοπαιγμενο και καταστροφικο...Αει στο διαολο!-σωτηρες της αεναης καταστροφης

Ανώνυμος είπε...

Τελικα το δηθεν ΄΄οργανο των Εβραιων΄΄ αποδειχθηκε οτι ειναι οργανο των ισλαμοφασιστων συμμαχων του Ιραν και της Κινας....