Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Ρεχάγκελ: Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Μπορούμε την πρόκριση

Αισιόδοξος και... αποφασισμένος ενόψει της αναμέτρησης της Εθνικής μας με την Αργεντινή (22/6, 21:30GR) εμφανίστηκε ο Οτο Ρεχάγκελ, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα δεν έχει κάτι να χάσει και μπορεί να πάρει την πρόκριση.
'Η Αργεντινή είναι μεγάλη ομάδα και στο παρελθόν πάντα προχωρούσε στα Παγκόσμια Κύπελλα. Εχει μεγάλη εμπειρία και διαθέτει έναν ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης, τον Μέσι. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. 
Πρέπει να μπούμε άνετοι σ1 αυτόν τον αγώνα.
Διεκδικούμε την πρόκριση και μπορούμε να την καταφέρουμε. Εννοείται ότι θα δώσω το χέρι μου στον Μαραντόνα. Είχα πανηγυρίσει δύο νίκες κόντρα στη ...
Νάπολι επί εποχής Μαραντόνα. Εμείς τον αγαπούσαμε πολύ τον Μαραντόνα όταν ήταν παίκτης', τόνισε ο γερμανός τεχνικός, που αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο ίδιος και οι διεθνείς μας μετά την ήττα από τη Νότιο Κορέα:
'Ημασταν εκνευρισμένοι μετά το παιχνίδι με την Νότιο Κορέα που χάσαμε με δύο γκολ από σοβαρά λάθη και βγήκαμε από τον ρυθμό μας
Και με τη Νιγηρία δεχθήκαμε γκολ νωρίς, όμως από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα πάλεψε και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι. Σίγουρα έπαιξε ρόλο και η αριθμητική υπεροχή, όμως και στο παρελθόν ομάδες που είχαν αριθμητική υπεροχή δεν γύρισαν αγώνες και ηττήθηκαν.
Στα φιλικά που παίξαμε με τέσσερις αμυντικούς στην ευθεία δεν πήγαμε καλά και έτσι γυρίσαμε στο σύστημα που ξέρουμε. Ομως και μετά την αποβολή διαφοροποιήσαμε ξανά το σύστημά μας'.
Τέλος, ο Ρεχάγκελ μίλησε και για τους νεαρούς Σωτήρη Νίνη και Σωκράτη Παπασταθόπουλο: 'Είναι ωραία για τον Νίνη επειδή έφυγε από το γήπεδο σαν νικητής. Μπήκε σε μια δύσκολη στιγμή και σε γενικές γραμμές πήγε καλά. 
Είχε δυο τρεις καλές στιγμές. 
Εχω πει στον Νίνη και στον Σωκράτη (σ.σ. Παπασταθόπουλο) ότι το μέλλον τους ανήκει'.
http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=67472

Δεν υπάρχουν σχόλια: