Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Ψυχοπλάκωμα κάθε πρωί !

Κάθε πρωί, στο όνομα της δήθεν ενημέρωσης αλλά στην ουσία της τρομοκράτησης του κοσμάκη που χαμένος όπως είναι στο σκοτάδι απο την έλλειψη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ -ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ-ενημέρωσης ,παραπαίουμε ανάμεσα στον ΑΥΤΙΑ , τον Παπαδάκη τον Ρωμανιά και τον Μητρόπουλο ...
 

Το τι δεν ακούμε ώς αποκλειστικότητα , ως σίγουρη λύση ,χωρίς να διαψεύδεται ή να επιβεβαιώνεται απο κάποιον υπέυθυνο.
Εξακολουθούμε να είμαστε στο σκοτάδι...
ΈΝΤΡΟΜΟΙ για το τι μας περιμένει , δυστυχώς , χωρίς ηγεσία ικανή στο Συνδικαλιστικό μας ''κίνημα'' που καθεύδει τον ύπνο όχι του δικαίου αλλά της προκλητικής αδιαφορίας.
Δέσμια η ΓΣΣΕ της κομματικής της εξάρτησης διαμαρτύρεται, δήθεν , κλείνοντας το μάτι και σιγοντάροντας στην ουσία τα μέτρα.
Έμεινε μόνο του το ΠΑΜΕ που και αυτό είναι παρά το δίκιο των αιτημάτων του παραμένει εγκλωβισμένο στον μικρόκοσμο της ...κομματικής του σκοπιμότητας.
Δεν θέλω να μειώσω την αγωνιστική του διάθεση αλλά δεν φτάνει μόνο του.
Πρέπει να το ακολουθήσουν, δυστυχώς εκεί φτάσαμε, και η ΓΣΣΕ και όλα τα σωματεία και οι Ομοσπονδίες ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ του ασφαλιστικού που απασφαλίζει δικαιώματα χρόνων και χρόνων.

Τα κλεμένα , τα ανείσπρακτα χρέη ,τις εισφορές , εκεί να ρίξει το μάτι της η κυβέρνηση και όχι πως θα ξεσκίσει τον κοσμάκη.
Φόρους , περικοπές , ακρίβεια , ανασφάλεια , ΑΝΕΡΓΙΑ.
Τόσο μίσος γιατί;

ΤΌΣΗ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ;
ΕΧΘΡΟΣ Ο ΛΑΟΣ;

FAPES-MAPES σε όλα τα λαμόγια.
Γιαούρτια και γιούχα τους πρέπουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: