Κυριακή 25 Απριλίου 2010

Τελικός στόχος: Η "Γη και το ύδωρ"!

Θα πρέπει να τονιστούν δύο βασικά για τα επερχόμενα.
Ότι ο τελικός στόχος είναι η γη και το υδωρ της πατρίδας μας.   
Ο,τι απομένει δημόσιο από την την εθνική κληρονομιά μας , οι φυσικές ομορφιές, τα νησάκια μας, ο ορυκτός της πλούτος και ιδίως τα μνημεία μας.
Ισως γι αυτό θα χρειαστεί΄να μας επιστρέψουν στη δραχμούλα να φτυνήνουμε κι άλλο.
Τούτο  ολοκληρώνεται λίαν προσεχώς με δυό τρόπους.
Με την προαναγγελθείσα εκποίηση και ιδίως με την εκχώρηση εδάφους και προνομίων στους τούρκους κατ’ αρχήν. Ηδη στην κυβέρνηση θεωρούν πως Αιγαίο, Κύπρος και Θράκη βρίσκονται τώρα στο πιάτο τους και βιάζονται…
Γι αυτό έρχεται ο Ερντογάν εδώ τέτοιες ώρες, γι’ αυτό τοποθέτησαν το θριαμβευτικό του διάγγελμα οι αμερικάνοι παλιάνθρωποι του πρωθυπουργικού «τημ» να γίνει απ’ το πανέμορφο Καστελόριζο που ενώνει την υφαλοκρηπίδα μας με την κυπριακή.
Το άλλο βασικό να γνωρίζουμε πως δεν είναι καθόλου σίγουρο πως το κατοχική μαχαίρι θα φτάσει μέχρι το ελληνικό κόκκαλο, όπως έγινε με την Αργεντινή, τη Ρουμανία, κ.ο.κ.
Πολύ πιθανόν να μη προκάνουν λόγω  απρόβλεπτων διεθνών  εξελίξεων,  επειδή γίνεται χαμός σε όλα τα μέτωπα στην περιοχή πέραν της παγκόσμιας οικονομίας που επιμένουν να τη φουσκώνουν με λογιστικές αξίες, ενώ αποδείχτηκε πέρσι πως είναι τρύπια, χάνει…

Δεν υπάρχουν σχόλια: