Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Μέσα Νοεμβρίου το έκτακτο συνέδριο της ΝΔ

Η κατάσταση, τώρα, που επικρατεί στη Ρηγίλλης, είναι αρκετά τεταμένη, χωρίς όμως να δημιουργεί κάποιους προβληματισμούς για τη συνοχή του κόμματος.

Και αυτό επειδή οι προθέσεις αλλά και η δυναμική σε συνδυασμό με το παρελθόν των φερόμενων ως υποψηφίων δεν επιτρέπουν κινήσεις που θα μπορούσαν να τραυματίσουν, να διχάσουν ή και να διασπάσουν τη Νέα Δημοκρατία.

Διεκδικητές της προεδρίας αναμένεται να είναι η κα Ντόρα Μπακογιάννη, ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο κ. Αντώνης Σαμαράς και ο κ. Παν. Ψωμιάδης, όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του παρουσίας.

Πάντως, έως αυτή τη στιγμή, κανείς από τους προαναφερθέντες δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα, υποστηρίζοντας με σειρά επιχειρημάτων την υποψηφιότητά του.

Ολοι περιμένουν -προφανώς- τη στιγμή που θα κρίνουν ότι είναι επικοινωνιακά καλύτερη, ώστε να κάνουν μια καλή εμφάνιση, τόσο στην κοινή γνώμη όσο και στους συνέδρους από τους οποίους εξαρτάται και η εκλογή του νέου ισχυρού της Ρηγίλλης.


Πάντως οι υποψηφιότητες που αναφέραμε δεν θα πρέπει να θεωρούνται απολύτως βέβαιες, αν εξαιρέσει κανείς αυτή της κας Ντόρας Μπακογιάννη. Ομως δεν θα πρέπει να αποκλειστούν και κάποια άλλα ονόματα, τα οποία αυτή τη στιγμή σταθμίζουν την κατάσταση για το αν είναι η κατάλληλη ώρα να κάνουν μια αρχική ηγετική εμφάνιση.


Δεν υπάρχουν σχόλια: