Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2009

Ο Γιωργάκης στον φυσικό του χώρο!

Περισσότερα από σαράντα λεπτά κράτησε η κατ' ιδίαν συζήτηση του πρωθυπουργού και νέου υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Παπανδρέου και της απερχόμενης υπουργού, Ντόρας Μπακογιάννη, στο πλαίσιο της τελετής παράδοσης - παραλαβής του υπουργείου.

Αμέσως μετά, ο Γ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνησή του θα εργαστεί με πνεύμα εθνικής ενότητας, ενώ η κ. Μπακογιάννη σημείωσε ότι θα είναι δίπλα στη νέα ηγεσία της χώρας, σε κάθε προσπάθεια προάσπισης των εθνικών συμφερόντων.


Η απερχόμενη υπουργός διαβεβαίωσε τον πρωθυπουργό ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα παρασυρθεί σε λογικές δημαγωγίας και χρησιμοποίησης των εθνικών θεμάτων για εσωτερική κατανάλωση. "Δεν είναι λευκή επιταγή, αλλά ξεκάθαρη δέσμευση", υπογράμμισε.

Όπως σημείωσε, ένα αρραγές εθνικό μέτωπο αποτελεί πολύτιμη πηγή ισχύος για εκείνου που εκπροσωπεί τη χώρα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη υπερασπίστηκε την πολιτική που ακολούθησε, λέγοντας ότι ήταν θαραλλεά, συγκροτημένη, σύγχρονη και αποτελεσματική.
Εκτίμησε ότι πέτυχε να αναγνωρίζεται σήμερα για την Ελλάδα ένας ρόλος πολύ ευρύτερος από εκείνον που αναλογεί στο μέγεθός της
.


Ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε τη χαρά του που επιστρέφει σε έναν γνώριμο για εκείνον χώρο, καθώς και για το γεγονός ότι θα εχει ξανά την ευκαιρία να συνεργαστεί με ανθρώπους με τους οποίους είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν.

"Για τα ουσιαστικά θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε και να συζητήσουμε, μαζί και με τον αναπληρωτή υπουργό, ώστε να οργανώσουμε τις προτεραιότητες και να δουλέψουμε αποδοτικά για το μέλον της πατρίδας", πρόσθεσε ο Γ. Παπανδρέου.


Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟ...
ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΥΝΝΕΦΟ"...
ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ...ΠΟΥ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΓΙΟΥΚΟΣΛΑΒΙΑ...ΕΠΙ ΚΛΙΝΤΟΝ...
ΜΕ ΤΟΝ
ΟΜΑΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ...
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...


ΠΡΕΖΑ TV
7-10-2009

Δεν υπάρχουν σχόλια: