Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2009

Κίνημα "συνέδρων" κατά Σαμαρά !

Πολλές αντιδράσεις προκαλεί σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, η διαφαινόμενη πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία της Παράταξης, στο έκτακτο Συνέδριο του Νοεμβρίου.


Την ίδια ώρα, σύνεδροι και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την επαρχία, έχουν εκφράσει την πρόθεση να συλλέξουν υπογραφές και να τις καταθέσουν στο Συνέδριο, εκφράζοντας την άρνησή της στο δικαίωμα του Αντώνη Σαμαρά να είναι υποψήφιος, λόγω του ρόλου του στην πτώση της κυβέρνησης Μητσοτάκη το 1993, και στην εν συνεχεία στήριξη της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, με την από κοινού υπερψήφιση της υποψηφιότητας του Κωστή Στεφανόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας, το 1995.


Κατά την άποψη μας η κίνηση αυτή είναι διασπαστική, δεν ταιριάζει στην φυσιογνωμία, στην ιδεολογία και την πρακτική της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας!

Οι Σύνεδροι, τα μέλη και οι οπαδοί της ΝΔ, έχουν μνήμη και δεν πρόκειται να ξεχάσουν την διαδρομή κανενός, την ώρα της κρίσεως!

Όπως δεν πρόκειται να ξεχάσουν την συμπεριφορά του κ. Αντώνη Σαμαρά, απέναντι στην παράταξη που τον ανάδειξε!

Η παράταξη, του συμπεριφέρθει με πολύ μεγάλη μεγαλοψυχία, αφού τον υπουργοποίησε αρκετές φορές, παρά το νεαρό της ηλικίας του και αυτός την "πρόδωσε"!

Δεν μπορείς όμως να του στερήσεις το δικαίωμα της υποψηφιότητος!

Μέχρι και ο Ψωμιάδης δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος Πρόεδρος!

Ας σοβαρευθούμε λοιπόν!

Να μην κάνουμε και εμείς αυτά για τα οποία κατηγορούσαμε το ΠαΣοΚ!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Κος Σαμαρασ δεν θα επρεπε καν να ειναι στην ΝΔ.Η αφελεια η απειρια η ανικανοτηατ η επιπολαιοοτητα Του ΚΟυ Καραμανλη τον εφερε και παλι στο προσκηνιο.

Βεβαια στηνΕλλαδα εχουμΕ πη επανειλημμενως οτι για ολα τα δεινα της Βαλκανοταλιμαπανιας μας φταινε οι αμερικανοι που σχεδιαζουν ολα και επιπλεον οταν δεν φταινε μονο αυτοι τοτε φταιει και ο Μητσοτακης

Ομως αγαπητε Κε Γιαννιωτη πραγματικως διαπρατεεις "ἱσεροσυλιαν" οταν τολΜΑς ς και μολυνης το αμολυντο δια παρθενογενεσεως επανελθον ΠΑΡΘΕΝΟΝ ( αφου καθημερινως τσαλαβουτα στην κολυμβηθρα του σιλωαμ) πασοκ συγκρινοντας το με την ΕΠΑΡΑΤΟΝ ΝΔ...Για Φαντασου ..

Προκαλεις τους λιγους οπαδους του που δεν σκεπτονται.

Διοτι και το ΠΑΣΟΚ εχει οπαδους ελληνες πολιτες που εργαζονται μοχθουν αγαπουν την πατριδα μας και ΜΕ τους οποιους δεν εχουμε τιποτα να μοιρασουνε ή να μας διαιρεση.


Αντιθετως εχουμε πολλα που μας ενωνουν και θα πρεπει αυτα να θυμισουμε περισσοτερο και στους εαυτους μας μας και στις ηγεσιες των δυο κομματων.Μην διαρειτε αλλο τον κοσμο ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ για να εχουμε την πολυτελεια Της αυτοκαταστροφης.της Διαρκους ομφαλοσκοπησεως....

Εξ αλλου ποτε μα ποτε δεν εγινα διαδηλωσεις απο οπαδους της ΝΔ κατα του ΠΑΣΟΚ.οταν το ΠΑΣΚΟ εκλεγεται.
Παρα μονο με δημοκρατικο τροπο και οπως οι νομοι επιτρεπουν με την καθοριστικη ψηφο τους εκλεγουν τον εκαστοτε κυβερνητη.

Την αναρχια την ανυπακοη το μισος την διχονοια την ταξικη την πζοδρομιακη δημοκρατιο του οχλου να την αναζητησετε στα εκνομα κομματα της αριστρεας.Που ενω μειοψηφουν ατυτιζουν το κομμα τους με τον λαο ενω ολοι εμεις ειμεαα μη λαος...
Ιασων