Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Ντροπή και αηδία! Θέλουν να κλείσουν το patriotikoslogos

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Ο ΠΑΣΟΚΙΚΟΣ ΑΠΟΛΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ! ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΜΑΣ!

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ!

Χθες το βράδυ το ιστολόγιό μας υπέστη επίθεση, έναντι της εταιρείας που το φιλοξενεί, από πασόκους και πιθανότατα άλλους νενέκους, που έχουν ενοχληθεί από τις αναρτήσεις μας. Γνωρίζαμε ότι ο πατριωτικός λόγος βρίσκεται σήμερα υπό διωγμόν, γνωρίζαμε ότι όταν εκφράζεις πατριωτικές θέσεις στα εθνικά θέματα, γίνεσαι στόχος των θολοκουλτουριάρηδων που έχουν καταλάβει θέσεις-κλειδιά παντού.

Εκείνο που δεν περιμέναμε όμως, είναι η τόσο έντονη εκδήλωση του πράσινου φασισμού ακόμα και πριν κερδίσει τις εκλογές, με την απλή προσμονή δηλαδή της νίκης που με τόσο κραυγαλέο και σκανδαλώδη τρόπο προσπαθούν να χαρίσουν στο ΠΑΣΟΚ οι αμερικάνοι και οι ντόπιοι διαπλεκόμενοι. Οι πασόκοι λοιπόν, που διατηρούν ιστολόγια και ιστοσελίδες που ολημερίς υβρίζουν τον πρωθυπουργό και τα στελέχη της ΝΔ καθώς και κάθε πατριώτη Έλληνα, έχουν το θράσος να μη δέχονται την κριτική για τις απόψεις του αρχηγού και τους κόμματός τους. Προσπαθούν να κλείσουν το ιστολόγιό μας, που λειτουργεί μόλις δέκα μέρες, επειδή τους πείραξε η αποκαλυπτική και δυναμική κριτική μας για όσα μαύρα έρχονται για την Ελλάδα αν, κούφια η ώρα, την πατήσει ο λαός και αναδείξει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.
Κάθε πολίτης, κάθε περήφανος Έλληνας που διεκδικεί την ελευθερία της έκφρασής του, ας καταλάβει τί έρχεται αν τυχόν κερδίσει το ΠΑΣΟΚ. Δεν θα μπορούμε καν να λέμε τη γνώμη μας.

Ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή όλους τους συναδέλφους bloggers καθώς και όλες τις αναγνώστριες και αναγνώστες του ιστολογίου μας, που μας αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, για τη στήριξη και την αλληλεγγύη που μας παρέχουν και τώρα. Όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε και την ...απελευθέρωση (άρση της προειδοποίησης εισόδου στο blog) που, όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία, θα γίνει σε μια-δυο μέρες.
Τώρα χρειάζεται να αγωνιστούμε όλοι ενωμένοι. Να αποτρέψουμε την αναβίωση του πράσινου φασισμού. Να αποτρέψουμε την εκλογή Γιωργάκη, που αν συμβεί θα σημάνει οδυνηρές υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα, υποχωρήσεις χωρίς επιστροφή για την πατρίδα μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: