Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Μάπα το καρπούζι του πασοκικού Επικρατείας!


Τα γονατισμένα γιουσουφάκια, μας προϊδέαζαν για ένα ψηφοδέλτιο Επικρατείας, που θα μας κάνει να κρυφτούμε. Δεν θα ξέρουμε που να πάμε. Ένα ψηφοδέλτιο σίγουρης νίκης, ανανέωσης και «σοσιαλισμού»! Τα φασιστοκάναλα του Πασόκ μετέδιδαν αποκλειστικές πληροφορίες σε απευθείας συνδέσεις με την Ιπποκράτους.

Η κρατική ΝΕΤ, αιχμάλωτη στους συνδικαλιστές του Πασόκ, μετέδιδε ότι έκλεισε η συμφωνία με την
golden girl Τζούλια ….. «Αποκλειστικό»!

Βαρύγδουπα ονόματα συζήταγαν προσωπικά με τον «Αυτοδύναμο» Γιώργο (μεγάλο τ’ όνομά του!) και οι συμφωνίες είχαν «κλειδώσει». Ήρθε η νίκη με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας απάντηση στους γέρους της Δεξιάς που κρατάνε τον «απερχόμενο» που καταρρέει!
Θεωρούνταν δεμένες οι υποψηφιότητες Παπαδήμου και Σαββόπουλου.
Ο Νιόνιος έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ….. κάτι συμβαίνει «εδώ» πέρα. Πολύ σημαντικό. Άρα μπήκε στο Επικρατείας Πασόκ όπως μας διαβεβαίωναν οι αναξιόπιστοι γονατισμένοι δημοσιογράφοι του κατεστημένου.

Σε απείθειας συνδέσεις μετέδιδαν και διέσυραν μια ατέλειωτη σειρά ονομάτων για να δημιουργήσουν πρόσκαιρες και αμελητέες εντυπώσεις, ώστε να συντηρείται μόνο η επικεντροποίηση των ειδήσεων στο χώρο του Πασόκ. Ό,τι αναφέρεται σχετικά με τη ΝΔ να είναι αρνητικά φορτισμένο(απίστευτο ο Έβερτ οριστικά πρώτος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, αν και θέλει να είναι πρώτος ο Σιούφας που έχει κηρύξει πόλεμο στον Σουφλιά!!! ) και ό,τι έχει σχέση με Πασόκ να χαρακτηρίζεται από αποκλειστικότητες, “σκηνοθετημένη αγωνία” και φαιδρές πληροφορίες παραπλάνησης του κοινού.
Να αποφεύγεται οποιαδήποτε κουβέντα για την ταμπακιέρα της πολιτικής! Ρε να μιλήσουμε για το σχέδιο Ανάν, για τον αγωγό, για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, για τις συντάξεις …….Όχι βέβαια! Προηγούνται τα αποκλειστικά από την Ιπποκράτους και τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις προσωπικές συνομιλίες του «Αυτοδύναμου» με τον Κώστα Γαβρά, το Χρήστο Ροζάκη, το Νικηφόρο Διαμαντούρο, τον Τζ. Κλώνη και το Νίκο Αλιβιζάτο.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Παπανδρέου δεν είχε καμιά προσωπική επαφή αλλά το επιτελείο της Ιπποκράτους ενορχήστρωνε ειδησεογραφικά show για παραπλάνηση και καμουφλάρισμα των πραγματικών ειδήσεων. Έτσι θέλουν να μας κυβερνήσουν.
Με εικονική πραγματικότητα. Όλα γύρω από τον «Αυτοδύναμο» πρέπει να είναι ωραιοποιημένα. Όπως ένα σαμπουάν κατά της πιτυρίδας ή ένα αποσμητικό για τις μασχάλες …..προϊόντα που διαφημίζονται με διογκωμένες εντυπώσεις και υπερβολικά χαρακτηριστικά.
Έτσι και ο Γιώργος πρέπει να είναι πάντα ευχάριστος, να χαμογελά συνεχώς με κάτασπρη οδοντοστοιχία και να φορά πάντα λευκό πουκάμισο κάτασπρο κι’ απ’ την πέτρα ξεξασπρότερο!



Δεν υπάρχουν σχόλια: