Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Τσίπρα, η μοίρα του ανθρώπου είναι ο χαρακτήρας του… Όλα εδώ πληρώνονται!

Ο Ηράκλειτος ο Εφέσιος, ένας προσωκρατικός φιλόσοφος, που έζησε τον 6ο με 5ο αιώνα, είχε πει για την συμπεριφορά των ανθρώπων τα εξής:
"Η μοίρα του ανθρώπου, είναι ο χαρακτήρας του"
Η σοφή αυτή άποψη, ισχύει μέχρι και σήμερα, αφού παρόμοιους ανθρώπους, βλέπουμε και σήμερα, ανάμεσά μας.
Ένας από αυτούς, είναι και ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας... ο οποίος στην διάρκεια του πολιτικού του βίου, η οποία έχει αφετηρία την δεκαετία του 1980, έχει δείξει τον χαρακτήρα ενός κακομαθημένου και κακοαναθρεμμένου παιδιού, που δεν σέβεται τίποτα.
Ξεκίνησε ως καταληψίας, μαθητής και συνεχίζει μέχρι σήμερα, ως ένας εχθροπαθής και εγωπαθής πολιτικάντης, που δεν ορρωδεί μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να ικανοποιήσει τις ανοίκειες επιδιώξεις του.

Σήμερα, στη Βουλή, έδειξε πάλι τον άθλιο χαρακτήρα του, τον οποίο έχουμε δει δεκάδες φορές μέχρι σήμερα. Επιτέθηκε με σφοδρότητα στον Πρόεδρο του Σώματος Κώστα Τασούλα, έναν ηπίων τόνων και εχέφρονα πολιτικό, κατηγορώντας τον ότι δήθεν τον φιμώνει.
Όλα ξεκίνησαν από την απαίτηση του Τσίπρα, να λάβει τον λόγο εκτός διαδικασίας, όπως δεν εδικαιούτο, όμως έλαβε την αιχμηρή απάντηση, από τον Πρόεδρο, ο οποίος του είπε: 
«Δεν θα επιτρέψω την μετατροπή της Βουλής, σε αχρείαστο σκηνικό πολιτικού ή κομματικού ακτιβισμού. Η ολομέλεια δεν μπορεί να μετατραπεί σε συνεδρίαση μιας κοινοβουλευτικής ομάδας. Δεν θα επιτρέψω μονολόγους ή μονόπρακτα».
Δεν είναι η πρώτη φορά- και πιστεύουμε ούτε η τελευταία- που ο Αλέξης Τσίπρας παριστάνει τον τζάμπα μάγκα, ως μη έδει για έναν πολιτικό αρχηγό. 
Άλλωστε, είναι αυτός ο οποίος πρώτος διέσπειρε στην κοινωνία το άθλιο δόγμα «Εμείς ή αυτοί, τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν». 
Γι’ αυτήν την πρωτοφανή και ανοίκεια συμπεριφορά, όχι μόνον δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αλλά συνεχίζει να συμπεριφέρεται ακόμα και σήμερα με τον ίδιο τρόπο, πιστός στα νάματα του Πολακισμού
Είναι, βέβαιον, ότι πάνω σε αυτή την τακτική θα κινείται από δω και πέρα, καθώς γνωρίζει πλέον πολύ καλά, ότι ο ελληνικός λαός, αποστρέφει το πρόσωπό του, από φασιστικές συμπεριφορές, τύπου Χρυσής Αυγής.
Ο ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο εκπροσωπεί, είναι πλέον ένα περιθωριοποιημένο πολιτικό μόρφωμα, το οποίο έχει αφήσει τα διαπιστευτήρια του, τόσο ως αντιπολίτευση, αλλά πολύ περισσότερο ως κυβέρνηση, από τα οποία δεν έχουν και τις καλύτερες των εντυπώσεων, οι Έλληνες πολίτες. 
Γι’ αυτό, πρέπει να γνωρίζει ο υπερφίαλος Αλέξης, ότι όλα εδώ πληρώνονται.

Του Γιάννη Μιχαήλ


Δεν υπάρχουν σχόλια: