Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Τουλάχιστο 3 μήνες ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ του Σουλτάνου!

Σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία έδινε το παρόν στην τελετή ενθρόνισης ενός πολιτικού ραμολί και της πάπιας του
Η ελληνική πλευρά αυτή τη φορά ας είναι έτοιμη για όλα. 
Aκόμη και για το ενδεχόμενο να οριστεί η δικάσιμος των Ελλήνων αιχμαλώτων 3 μήνες μετά. 
Το πότε θα γίνει η δίκη τους είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος απουσίαζε σε ταξίδι στην Αφρική.
Εδώ ενημερώθηκε για την επιτυχημένη αποστολή των Τούρκων κομμάντος οι οποίοι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018, την ώρα  που η ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είχε παραταχθεί για να υποδεχθεί έναν υπέργηρο πολιτικό καιροσκόπο ως αναπληρωτή υπουργό Αμυνας, έστηναν ενέδρα στην ελληνική περίπολο στο χωριό Καστανιές του Εβρου...

Οι Τούρκοι κομμάντος Αετοί των Συνόρων, που υπάγονται στην 54η Μηχανοκίνητη Ταξιαρχία του τουρκικού Στρατού, είχαν εντολή να αιχμαλωτίσουν όσους περισσότερους Ελληνες στρατιώτες έπεφταν στα χέρια τους.
Την δεδομένη στιγμή το ελληνικό περίπολο αποτελούνταν από δύο άνδρες οι οποίοι αιφνιδιάστηκαν όταν διαπίστωσαν ότι οι Τούρκοι κομμάντος είχαν στήσει την ενέδρα στο ελληνικό έδαφος και παραδόθηκαν χωρίς αντίσταση.
Εντρομη η εγχώρια πολιτική και στρατιωτική ηγεσία συνέχισε να υποδύεται τους παλιάτσους στην τελετή ενθρόνισης του πολιτικού ραμολί Κουβέλη- ο οποίος μέσα στην μωροφιλοδοξία του αποδέχθηκε να υποδυθεί τον Αναπληρωτή υπουργό Αμυνας ολοκληρώνοντας μια άσκεφτη και ανόητη επιλογή του Ελληνα πρωθυπουργού.
Δεν χρειάστηκε να περάσει ούτε μία ώρα στο νέο του πόστο ο Αναπληρωτής υπουργός Αμυνας-τρομάρα μας. Σχεδόν ταυτόχρονα με την ενθρόνιση του πολιτικού καιροσκόπου στο νέο του πόστο (ένα τελειωμένο πολιτικό πιόνι στα χέρια του Τσίπρα) Τούρκοι κομμάντος αιχμαλώτιζαν τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς παιδιά φτωχών οικογενειών από εκείνες που δεν εισπράττουν επίδομα ενοικίου όπως το ζεύγος Παπαδημητρίου, οι Χρυσοβελώνηδες, οι Παρασκευόπουλοι, οι Φωτήλες και λοιπά πολιτικά σκύμβαλα τα οποία η σοφία του οξυδερκούς λαού έφερε στην εξουσία.
Ο γραφικός Κουβέλης στα γεράματα ήρθε να αποτελέσει μια ακόμη πετυχημένη επιλογή του Τσίπρα-ανάμεσα στις τόσες. Καθώς λοιπόν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία υποδύονταν τους εύθυμους κλόουν στη τελετή ενθρόνισης του παππού και της πάπιας του στο υπουργείο Αμυνας, ο Τούρκος Πρόεδρος Ερντογάν ενημερώνονταν από τους επιτελείς του ότι η αποστολή επέτυχε και πως δύο γκιαούρηδες στρατιωτικοί είχαν πέσει στα χέρια των Τούρκων.
-Από και στο εξής το λόγο έχει η ανεξάρτητη τουρκική Δικαιοσύνη…,
είπε χαμογελώντας στους συνομιλητές του.
Για τον Τσίπρα, τον Παπαγγελόπουλο, τον Παυλόπουλο, την Θάνου, τον Κουρουμπλή, τον Κοντονή, τον Σπίρτζη η δραματική συγγραφή του ολέθριου για τη χώρα πολιτικού τους επιλόγου είχε ήδη αρχίσει να γράφεται.
Μια νέα εθνική τραγωδία είχε ξεκινήσει. Εχουν ήδη παρέλθει αρκετά 24ωρα και οι συνήθως λαλίστατοι Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος, Παυλόπουλος έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους. Μακάρι να μην υπήρχαν οι Καστανιές Εβρου. Μακάρι η Ελλάδα να ήταν Ελβετία και οι ίδιοι παρέα με τους φίλους ολιγάρχες να κυβερνούσαν την Ελβετία που διαθέτει και επιδέξιες τράπεζες. Δυστυχώς θα συνειδητοποιούσαν με τον πιο βίαιο τρόπο πως δεν μπορούν εσαεί να εξαπατούν τους πάντες κα μάλιστα με τόσο προκλητικό τρόπο.
Την Δευτέρα λοιπόν και καθώς θα έχει επιστρέψει ο Ερντογάν στην Τουρκία θα ορισθεί η δικάσιμος για τους δύο Ελληνες στρατιωτικούς. Εάν οι Τούρκοι θελήσουν να γίνουν ακόμη πιο προκλητικοί θα ορίσουν την δικάσιμο στην περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδος για τους Ελληνες-ακόμη και την Μεγάλη Παρασκευή. Σε διαφορετική περίπτωση θα την ορίσουν 3 μήνες μετά, περί τα τέλη Ιουνίου. Θα έχουν 3 μήνες μπροστά τους να γελοιοποιούν την κυβέρνηση Τσίπρα που υποδύεται ότι βγαίνει στις αγορές με τις πλάτες των κατσιαπλιάδων δανειστών της.
Κατά πάσα πιθανότητα η αιχμαλωσία των δύο Ελλήνων στρατιωτικών θα αποτελέσει τηνπολιτική ταφόπλακα του Τσίπρα και θα σημαδέψει την ελληνική ιστορία με μια ακόμη εθνική τραγωδία.
Ωσπου ο ραγιάς λαός διδαχθεί επιτέλους από τα μαθήματα της Ιστορίας…


Hand in Ceremony at the Ministry of Defense by Dimitris Vitsas to Fotis Kouvelis, in Athens, Greece, on March 1, 2018.
/ Παράδοση-Παραλαβή στο Υπουργείο Άμυνας από τον Δημήτρη Βίτσα στον Φώτη Κουβέλη, στις 1

Βασίλης Μπόνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια: