Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Σε πανικό το Μαξίμου από το φιάσκο της Novartis, στήνει και άλλες «γκιλοτίνες»

Πανικόβλητο το σύστημα του Μαξίμου από την εξέλιξη του σκανδάλου της NOVARTIS, επιχειρεί να αυξήσει την ποσότητα μπόχας και δυσοσμίας με νέες υποθέσεις.

Για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους αναμένεται το προσεχές διάστημα να ασκήσει κακουργηματικές διώξεις σε τραπεζίτες, ενώ δεν αποκλείεται να στηθεί και σόου προφυλακίσεων.

Στο στόχαστρο οι τραπεζίτες

Όπως πληροφορούμαστε από έγκυρη πηγή, οι διώξεις θα αφορούν την υπόθεση της δανειοδότησης της...
Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Το πόρισμα σύμφωνα με πληροφορίες παραπέμπει τους τραπεζίτες για κακουργηματική απάτη, γιατί όταν έγινε η συγχώνευση της ΑΤΕ με την Πειραιώς, τα δάνεια παρά το γεγονός ότι βρίσκονταν σε καθυστέρηση πέρασαν στην καλή τράπεζα και όχι στην Bad Bank όπως θα έπρεπε.
Aκολουθούν διώξεις τραπεζιτών για τα δάνεια των εκδοτικών και τηλεοπτικών επιχειρήσεων.
Η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα προπαγανδιστικό κρεσέντο, προκειμένου να εμφανίσει το λεγόμενο τρίγωνο της διαπλοκής, πολιτικούς, τραπεζίτες και εκδότες, ως υπαίτιους της κατάρρευσης των τραπεζών.
Εκτός από τις διώξεις για τα δάνεια των μέσων ενημέρωσης έρχεται νέο κύμα διώξεων για δάνεια που έχουν δοθεί σε μεγαλόσχημους οικονομικούς παράγοντες.
Στην ουσία η κυβέρνηση θέτει το τραπεζικό, εκδοτικό και επιχειρηματικό σύστημα σε κατάσταση δικαστικής ομηρίας.
Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης είναι να σταματήσουν τα τραπεζικά στελέχη να βάζουν υπογραφές σε δανειοδοτήσεις επιχειρήσεων, γιατί τρέμουν το ενδεχόμενο διώξεων.
Το κλίμα του τρόμου που έχει διαμορφωθεί, τσακίζει στην κυριολεξία την αγορά και αποτελειώνει τις επιχειρήσεις εκείνες που έχουν πραγματικά προβλήματα και χρειάζονται οξυγόνο για να επιβιώσουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια: