Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΚ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΑ ΜΜΕ! Έρχεται πυρηνικός πόλεμος με τις ΗΠΑ!

Ο «πυρετός» που έχει καταλάβει τον κόσμο, ειδικά ΗΠΑ και Ρωσία, για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο καλά κρατεί.
Αυτή την φορά ένα «τρομακτικό» ρεπορτάζ από την ρωσική τηλεόραση, μετέδωσε και προέτρεψε ρητώς τους τηλεθεατές να μάθουν πού είναι το πλησιέστερο καταφύγιο κοντά τους και ζήτησε επανειλημμένα να είναι έτοιμοι...
για πυρηνικό πόλεμο.
Η εκπομπή μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι NTV της Μόσχας, λέγοντας ακριβώς: «Αν μία ημέρα συμβεί, κάθε ένας από σας πρέπει να ξέρετε που είναι το πλησιέστερο καταφύγιο. Και το καλύτερο είναι να το μάθετε τώρα.»
n85n-s34
Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Evgeny Kiselyov, χαρακτήρισε «αναιδή» την συμπεριφορά της Αμερικής και πέρασε σχεδόν δύο ώρες προειδοποιώντας τους τηλεθεατές, ότι μια σύγκρουση μεταξύ των υπερδυνάμεων θα μπορούσε να πάρει «πυρηνικές διαστάσεις».
Αυτές οι δηλώσεις έρχονται μετά την μεγάλη άσκηση ετοιμότητας και προετοιμασίας για ένα πυρηνικό ολοκαύτωμα όπου πήραν μέρος 40 εκατομμύρια πολίτες της Μόσχας.
Και δεν είναι μόνο αυτό. Η στρατιωτική ανώτατη διοίκηση της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια τεράστια στρατιωτική άσκηση σε όλη τη χώρα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενός πολέμου μεγάλης κλίμακας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: