Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ! Ο Πούτιν μετέφερε βαλλιστικούς πυραύλους μέσα στην Ευρώπη!


Ο Πούτιν πέρασε βαλλιστικούς πυραύλους ικανούς να φέρουν πυρηνικές κεφαλές, μέσα στην Ευρώπη, με τους φόβους για έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο να φουντώνουν και πάλι.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν ανάπτυξε με άκρα μυστικότητα...
πυραυλικά συστήματα ικανά να φέρουν πυρηνικές κεφαλές στον ευρωπαϊκό πυρήνα, πυροδοτώντας περαιτέρω τους φόβους για επικείμενο Παγκόσμιο Πόλεμο.
Η Μόσχα έστειλε το σύστημα πυραύλων Iskander-M σε ένα εμπορικό πλοίο περνώντας έτσι απαρατήρητα στο ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ, σύμφωνα με τα εσθονικά μέσα ενημέρωσης και όπως μεταδίδει η Daily Express.
Η κίνηση αυτή ενισχύει τη στρατιωτική επιρροή του Πούτιν στην Ευρωπαϊκή ήπειρο αφού ο θύλακας βρίσκεται μεταξύ Πολωνίας και Λιθουανίας.
Kaliningrad-678153
Οι πύραυλοι είναι να βρούν στόχο στα 310 μίλια μακριά και έχουν την ικανότητα επίσης να μεταφέρουν πυρηνικές κεφαλές.  Το σύστημα εκτόξευσης πυραύλων είναι πολύ πιο περίπλοκο από ό, τι έχει η Δύση αυτή τη στιγμή.
Ο υπουργός της Εσθονίας άμυνας, Hannes Hanso, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι έχουμε λόγο να κρατήσουμε τα μάτια μας ανοιχτά στον αέρα, στο νερό, και οπουδήποτε αλλού.»
Αλλά δεν έδωσε κανένα περαιτέρω σχόλιο για την είδηση.
Ωστόσο αξιωματούχοι των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν την μεταφορά του συστήματος.
Ένας ανώτατος αξιωματούχος είπε: «Έχουν μετακινήσει ένα παρόμοιο σύστημα πυραύλων στο Καλίνινγκραντ το 2014 για μια στρατιωτική άσκηση. Θα μπορούσε επίσης να είναι μια πολιτική χειρονομία, μια επίδειξη δύναμης, για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στο ΝΑΤΟ «
Αυτό είναι η τελευταία μέχρι στιγμής κίνηση στην «παγκόσμια σκακιέρα» από τον Πούτιν μετά την «εκκένωση» 40 εκατομμυρίων ανθρώπων σε μια τεράστια στρατιωτική άσκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: