Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! Οι μυστικές υπηρεσίες CIA και MI6 αποκαλύπτουν ποιος έβαλε βόμβα στο ρώσικο Airbus !


Παγκόσμιος συναγερμός έχει σημάνει στις αεροπορικές εταιρείες μετά την αποκάλυψη των μυστικών υπηρεσιών της Βρετανίας και των Ηνωμένων Πολιτειών ότι υπάλληλος του αεροδρομίου στο Σαρμ Ελ Σεϊχ ήταν αυτός που τοποθέτησε τη βόμβα στο μοιραίο αεροσκάφος που συνετρίβη στο Σινά.

Σύμφωνα με τα τελευταία δεδομένα, που έχουν στα χέρια τους οι Αμερικάνοι πράκτορες, η βόμβα τοποθετήθηκε την...
τελευταία στιγμή στο χώρο των αποσκευών από κάποιον ή κάποιους που εργάζονται ως μεταφορείς των αποσκευών στο αεροδρόμιο.
Εξάξαλλου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Times, πληροφορίες που έχουν περισυλλεγεί από τις αμερικανικές και τις βρετανικές μυστικές υπηρεσίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η βόμβα είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του ρωσικού αεροσκάφους.
Η πληροφορία αυτή είναι αποτέλεσμα κοινής επιχείρησης των αμερικανικών και των βρετανικών υπηρεσιών Πληροφοριών, οι οποίες «χρησιμοποίησαν δορυφόρους για να εντοπίσουν ηλεκτρονικές επικοινωνίες» ανάμεσα σε μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στη Συρία και την Αίγυπτο, διευκρινίζει η βρετανική εφημερίδα χωρίς να αναφέρει τις πηγές της.
«Ο τόνος και το περιεχόμενο των μηνυμάτων έπεισαν τους αναλυτές ότι μία βόμβα είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό του αεροσκάφους από έναν επιβάτη ή μέλος του προσωπικού εδάφους του αεροδρομίου», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 :


Δεν υπάρχουν σχόλια: