Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Ο Κώστας Καραμανλής αποκτάει ξανά Γραφείο Τύπου

Απόφαση με αρκετές προεκτάσεις

Μία απόφαση που γεννάει χρήσιμα συμπεράσματα πήρε σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr ο Κώστας Καραμανλής. 
Ο πρώην πρωθυπουργός επανασυστήνει το γραφείο Τύπου του μετά από αρκετά χρόνια, μία απόφαση που έχει δυο σημαντικές επιπτώσεις.
Από τη μία δείχνει έμπρακτα τη θέλησή του να βάλει ένα τέλος στις διαρροές που δίνονται συχνά και αποδίδονται στο περιβάλλον του ή ακόμα και στον ίδιο. 
Από την άλλη η επαναλειτουργεία του γραφείου Τύπου του υποδεικνύει την πρόθεσή του να ξεκινήσει δημόσιες παρεμβάσεις και...
να ενεργοποιηθεί ξανά στα πολιτικά δρώμενα αλλάζοντας τις ισορροπίες στη Νέα Δημοκρατία αφού πλέον θα είναι στη διακριτική του ευχέρεια να παρέμβει οποιαδήποτε στιγμή θελήσει.

Το γραφείο Τύπου θα αναλάβει ο Βασίλης Παπαδημητρίου, ένα πρόσωπο που ήταν κοντά στον πρώην πρωθυπουργό και κατά τη διάρκεια της θητείας του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΗ ΣΙΩΠΗΛΟΣ. ΕΧΟΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ! ΤΙ ΕΓΙΝΕ KAI APOΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΝΕΡΓΟΣ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;;;;; TO KOMMA ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, Η ΒΑΣΗ, ΚΑΙ ΘΕΛΟΜΕ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΡΑ. ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΗ ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ, ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΚΑΤΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.