Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η ΠΙΟ ΣΕΞΙ ΦΑΝΤΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ: Δείτε το νέο υπερτούμπανο απόκτημα του στρατού! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΑ]

Είναι απολύτως βέβαιο, πως αν έχεις διπλό περίπολο με την εν λόγω κυρία, θα ξυπνήσεις με χαρά, ακόμα και αν είναι γερμανικό νούμερο (02:00 – 04:00).

Κρίμα μόνο που δεν πρόκειται για τον ελληνικό, αλλά για τον ισραηλινό στρατό.
Ο στρατός του Ισραήλ απέκτησε πλέον τη δική του «ατομική (σεξο)βόμβα» – Το κατάξανθο μοντέλο υπηρετεί κανονικά τη θητεία του και δείχνει να το απολαμβάνει…

Δεν είναι κάτι… πρωτάκουστο και δεν αποτελεί έκπληξη, το γεγονός ότι στο Ισραήλ οι γυναίκες καλούνται κανονικά να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία, μαθαίνοντας να χειρίζονται τα όπλα… καλύτερα και από τους άντρες συναδέλφους τους.
Ακόμα όμως και οι… συνηθισμένοι σε αυτά, Ισραηλινοί, πρέπει να έχασαν το μυαλό τους, αντικρίζοντας την πανέμορφη Maria Domark με στρατιωτική περιβολή. Το πρώτο, πάντως, που πρέπει να σκέφτηκαν, όταν συνήλθαν από το… σοκ, θα ήταν ότι απέκτησαν πλέον και εκείνοι μία… «ατομική (σεξο)βόμβα»!
Η ίδια, δε, η κατάξανθη καλλονή με τις εκπληκτικές αναλογίες δεν έδειξε να… ενοχλείται διόλου από την κλήση της στο στρατό και φρόντισε να «πυροβολήσει» τους άρρενες φαν της με φωτογραφίες από το πώς περνάει τις πρώτες μέρες στο στρατόπεδο…


























Δεν υπάρχουν σχόλια: