Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! Ρίχνει στη μάχη τις χερσαίες δυνάμεις- Έδωσε εντολή για 500 αεροπορικές επιδρομές την ημέρα! [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]


Στις 500 αεροπορικές επιδρομές ημερήσιος θα αυξήσει την είδη υπάρχουσα τρομερή προσπάθεια «αφανισμού» των Τζιχαντιστών ο Βλάντιμιρ Πούτιν σύμφωνα με νέα διαταγή που έδωσε!

Επίσης τις τελευταίες ώρες, στάλθηκαν στη Συρία τμήματα της 58ης ρωσικής Στρατιάς ενώ πλοίο μεταφέρει επιπλέον ποσότητες οπλισμού στη Λαττάκεια...

tka_03
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΑΜ, τα μαχητικά πραγματοποίησαν 131 εξόδους και κατέστρεψαν 237 στόχους του ISIS στη Συρία σε 48 ώρες!
russia-commemorates-70th-anniversary-of-victory-day
Επίσης σημαντική εξέλιξη υπάρχει και στις χερσαίες δυνάμεις καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύθηκαν με άντρες της 58ης ρωσικής Στρατιάς οι οποίοι ηγούνται των χερσαίων επιχειρήσεων!
Αν και ο Qassem Suleimani, φαίνεται να είναι ο υπεύθυνος της όλης επιχείρησης σε τακτικό επίπεδο αλλά σε επιχειρησιακό και στρατηγικό οι ρωσικές δυνάμεις ανέλαβαν πλέον τον έλεγχο.
CSZT8SgXAAAlTfl
Σύμφωνα με πληροφορίες από Μόσχα αλλά και Συρία, ρώσοι στρατιώτες που βρίσκονται εκεί δήλωσαν ότι ανήκουν στην «58η Ρωσική Στρατιά» ένα μεγάλο σχηματισμό των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων με έδρα τον βόρειο Καύκασο.
CSZT8ShWwAAiZvk
Το πιο σημαντικό είναι ότι η 58η Στρατιά πολέμησε στον πόλεμο Ρωσίας-Γεωργίας το 2008 ενώ θεωρείται ειδική στην διεξαγωγή υβριδικών επιχειρήσεων καθώς τμήματα της συμμετείχαν και στο πόλεμο στη Νέα Ρωσία.
CSZT8SkW0AArgf1
Αυτό δείχνει την αποφασιστικότητα της Ρωσία να κερδίσει στο συμβατικό στρατιωτικό επίπεδο και να μην ηγείται απλά μιας συμμαχίας.
Καθώς ο Β.Πούτιν έδωσε διαταγή να αυξηθούν οι αεροπορικές επιδρομές, η ρωσική Αεροπορία θα χρειαστεί επιπλέον βάσεις.
tka_05
Οι ρωσικές δυνάμεις έχουν στοχοποιήσει το αεροδρόμιο του Kuweires, την αεροπορική βάση στην Deir ez-Zor και το αεροδρόμιο του Qamishli στη βόρεια Χασάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: