Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟ (ΔΕΙΤΕ ΝΕΑ BINTEO & ΦΩΤΟ)! Δέχθηκε επίθεση από τραμπούκους στο συλλαλητήριο των Ποντίων

Επίθεση από αγνώστους, τους οποίους ο ίδιος περιέγραψε ως υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής, δέχτηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, έξω από τη Βουλή.


Ο κ. Κουμουτσάκος βρέθηκε λίγο μετά τις 17:30 το απόγευμα στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ποντίων στο Σύνταγμα, όπου...
και έπεσε θύμα προπηλακισμού από αγνώστους που βρίσκονταν μεταξύ των συγκεντρωμένων.
Τη συγκέντρωση πραγματοπoίησε η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος για «τις πρόσφατες υβριστικές δηλώσεις του υπουργού Παιδείας, αλλά και την γενικότερη στάση της κυβέρνησης σε θέματα που αφορούν τον Ποντιακό Ελληνισμό».
Αμέσως μετά ο Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε στην Ολομέλεια της Βουλής και κατήγγειλε την επίθεση που δέχθηκε με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπό του.
koumoutsakos
«Έχουν υπάρξει πολλοί που επιχείρησαν την παραχάραξη της ιστορίας. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι μεταξύ αυτών, μπορεί ποτέ να έχει συγκαταλεχθεί υπουργός Παιδείας της χώρας μας. Είμαι πεπεισμένος – έχοντας υποστεί την βιοπραγία ακραίων απαράδεκτων τραμπούκων – αυτή τη δικαιολογία, το έδαφος, την τροφή και το νερό να αναπτυχθούν αυτά την δίνουν δηλώσεις όπως αυτές που κάνατε (σ.σ. προς τον Ν. Φίλη», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος, ο οποίος μίλησε στην Ολομέλεια της Βουλής, μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη στο Σύνταγμα.
Όπως είπε ο βουλευτής, επειδή είδε πρόσωπα, ξέρει υπό την καθοδήγηση ποίων έδρασαν αυτοί οι τραμπούκοι, «αυτοί οι οποίοι επιχείρησαν να καπηλευτούν τον πόνο και τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των Ποντιακών Σωματείων». «Και αυτοί που το έκαναν, είναι οι πνευματικοί πατέρες, έχουν δολοφονήσει, είναι οι φορείς του ρατσισμού, της ξενοφοβίας κι ότι πιο ακραίο υπάρχει στην πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κουμουτσάκος ο οποίος ζήτησε συνολική καταδίκη για αυτά που έγιναν, αλλά, πρόσθεσε πως ο κ. υπουργός (εννοώντας τον Νίκο Φίλη) ήρθε η ώρα να αναλογιστεί τι πυροδότησε και να πράξει αναλόγως.
Την αυτονόητη καταδίκη του Σώματος, εξέφρασε ο προεδρεύων Γιώργος Βαρεμένος.
koumoutsakos6
koumoutsakos7
koumoutsakos8
koumoutsakos9
koumoutsakos10
koumoutsakos11
koumoutsakos2koumoutsakos3
koumoutsakos4
koumoutsakos5











Δεν υπάρχουν σχόλια: