Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Αν δεν καταστρέψουν τον " καραμανλισμό΄" δε θα μπορέσουν να προχωρήσουν σε αυτό που θέλουν να ονομάσουν " Νέα Μεταπολίτευση"

"Οραματίζονται" μία νέα μεταπολίτευση με αφομοίωση των παλιών υλικών που μεταλλασσόμενα στο δήθεν καινούριο θα συνεχίσουν να λυμαίνονται την Πατρίδα.

Έχουν καταλάβει ότι το πολιτικό πεδίο πνέει τα λοίσθια
Υποτασσόμενο και συναλλασσόμενο το πολιτικό προσωπικό της χώρας με ξένες και εγχώριες δομές εξουσίας, χωρίς να προβάλλει καμία αντίσταση οδήγησε τη χώρα και το λαό σε επικίνδυνες ατραπούς.
Στόχος της διαπλοκής η επιβίωση...


Στα έξι χρόνια που ακολούθησαν μετά την πτώση του Κ. Καραμανλή προώθησαν αρκετά καχέκτυπά του.
Διείδαν οι δυνάστες της Πατρίδας ότι ένας ηγέτης με τα χαρακτηριστικά του τέως πρωθυπουργού μπορεί να επηρεάσει το λαό.
Δεν αντιλήφθηκαν όμως το κυριότερο!
Στα 12 και βάλε χρόνια που μεσουράνησε ο Κ. Καραμανλής στο πολιτικό στερέωμα έλαμψε δια της αλήθειας του.
Έλαμψε η γνησιότητα του χαρακτήρα του, η ελληνική, μέσω λόγων και έργων, παιδεία του, τη στοχοθεσία του που συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο " Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια"
Ο κόσμος που ακολουθεί τον Κ. Καραμανλή ξεκάθαρα τον εμπιστεύεται, γιατί υπερασπίσθηκε τα ιδανικά του Ελληνισμού...
Και αυτός είναι ο κύριος λόγος που είναι αδύνατο να ελέγξουν και την ψήφο αυτού του κόσμου ό,τι και να κάνουν!


Τα μάτια αυτού του λαού είναι καρφωμένα στο σιωπηλό ηγέτη και η ψυχή του ακολουθεί τις επιλογές του με εμπιστοσύνη, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι η ώρα της κρίσης για αυτούς που έπαιξαν και παίζουν βρώμικα παιχνίδια εις βάρος της Πατρίδας δε θα αργήσει!


Ως εκ τούτου όποιοι και όποια πολιτικά τερτίπια σκαρφιστούν για να διαλύσουν τον καραμανλισμό σαν κυρίαρχη ιδεολογία, θα πέσουν στο κενό!

Ο καραμανλισμός εξέφρασε όχι μόνο την ενότητα, αλλά και την ίδια τη σύσταση του ελληνικού λαού και η Νέα Μεταπολίτευση είναι αδύνατο να μην περιέχει αυτά τα στοιχεία

"Η Ελλάς προορίζεται να ζήσει και θα ζήσει"

Δεν υπάρχουν σχόλια: