Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Κωδικός "Εξοντώστε τον"

Σαν σημείο του ραντεβού ορίστηκε το παρκάκι που βρίσκεται επί της οδού Κρίνων στο Παλαιό Ψυχικό απέναντι από τον πολυσύχναστο Φάρο.
Ηταν αργά το απόγευμα και οι τελευταίοι πελάτες έκαναν βιαστικά τα ψώνια τους στον “ΑΒ” της περιοχής.
Το mini cooper  της γραμματέως ενός από τους μεγαλοεπιχειρηματίες που σε λίγο θα ήτο οι...
συνδαιτημόνες του πασίγνωστου οικοδεσπότη θα χρησίμευε ως ασφαλές καταφύγιο των κινητών. Τουλάχιστο 14 συσκευές κινητών θα ήταν τα προς φύλαξη «μωρά της» στην διάρκεια του δείπνου.
Ενας μετά τον άλλον οι καλεσμένοι με την "μεγάλη σκιά", έστελναν τους οδηγούς τους να τοποθετήσουν στο πίσω κάθισμα του mini τα κινητά.
Η γραμματέας λίγο αργότερα θα τα πήγαινε βόλτα στα πιο απίθανα μέρη της Αθήνας προκαλώντας σύγχυση στον επικεφαλής του δικτύου των κοριών, ο οποίος ξέμεινε στην Αθήνα από την εποχή των Υποκλοπών.
Ο ίδιος εξακολουθεί να συνεργάζεται με την ίδια εταιρία παροχής των πολύτιμων υπηρεσιών.
Βρισκόμαστε μόλις λίγες ώρες αφότου ο Νίκος Παππάς είχε δώσει στη δημοσιότητα το Νομοχέδιο για τα ΜΜΕ.
-Ο Παυλόπουλος προσπαθεί να πάρει την εκδίκησή του από το χουνέρι που του κάναμε με τον Βασικό Μέτοχο...
 Ητο η πρώτη διαπίστωση της παρέας αμέσως μετά τους τυπικούς χαιρετισμούς και το κουταλάκι γλυκού που συνήθιζε να προμηθεύεται η οικοδέσποινα από το μανάβικο της Άννας στην Νέα Αγορά του Παλαιού Ψυχικού.
Ολοι τους έβλεπαν δάχτυλο Καραμανλή και Παυλόπουλου στο Νομοσχέδιο για τις δημόσιες συχνότητες. Δεν ήταν όμως αυτή η μόνη τους έγνοια. Η προσπάθεια αναδιανομής της πίτας σε νέα και παλαιά επιχειρηματικά τζάκια και ο δικός τους παραγκωνισμός ήταν εκείνο που τους προκαλούσε την πιο έντονη ανησυχία.
Παρότι η παρέα διαπίστωνε ότι η φθορά της κυβέρνησης Τσίπρα έχει μπει ήδη στον επιταχυντή σε καμμία περίπτωση δεν θα άφηνε τα πράγματα στην τύχη. Δεν το συνήθιζαν άλλωστε. Ποτέ δεν το έκαναν.
Από την εποχή του Ανδρέα και τις φωτογραφίες της Μιμής ως τον  πρθυπουργό Κώστα Καραμανλή που τον παρακολουθούσαν ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές του-έκτοτε ο Καραμανλής σιώπησε.
Η παρέα συμφώνησε να αυξήσει γεωμετρικά την πίεση προσωπικά στον Τσίπρα. Η κάθε του κίνηση εντός και εκτός του Μαξίμου θα έμπαινε στο μικρόσκοπιό τους.
Ψηλά στην ατζέντα του ενδιαφέροντός τους θα ήταν η ψυχολογκή κατάσταση του πρωθυπουργού.
Εδώ αποφάσισαν να  εστιάσουν.
Δεν ήταν η πρώτη φορά που θα έβαζαν σε στενό μαρκάρισμα την ζωή του πρωθυπουργού με μεθόδους ΣΤΑΖΙ.
Το είχαν επαναλάβει λίγους μήνες πριν στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων, τότε που πύκνωναν οι φήμες και τα «αποκλειστικά» του Ράδιο Αρβύλα για «έκτακτη εισαγωγή» και «νοσηλεία» του πρωθυπουργού σε διάφορα νοσοκομεία.
Αυτή τη φορά θα είχαν στο πλευρό τους κάποιους από τους «ευρωπαίους φίλους» που τους βοήθησαν να ανατινάξουν τον Βασικό Μέτοχο του Καραμανλή.
Καθόλου τυχαία τα τελευταία 24ωρα οι Σόιμπλε, Γιούνκερ και Μοσχοβισί παρουσιάζουν την εικόνα ενός αναποφάσιστου πρωθυπουργού που δεν «είχε σχέδιο στην διάρκεια των διαπραγματεύσεων»  με τον Νίκο Παππά να τον επηρεάζει καταλυτικά στις κινήσεις τους.
Είχε προηγηθεί η επίθεση του ΒΗΜΑτος στον υπουργό Επικρατείας με ένα δηλητηριώδες δημοσίευμα την περασμένη Κυριακή.
Η αποδόμηση του Αλέξη Τσίπρα (σε βαθμό πολιτικής εξόντωσης) με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.
Οι συνδαιτημόνες εκείνης της βραδιάς μάλιστα ήταν τόσο σίγουροι για την επιτυχία του σχεδίου τους πού αναζητούσαν και τον επικεφαλής της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας την οποία τοποθέτησαν στις αρχές Φεβρουαρίου του 2016.
Από την Ιόλη Πιερίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια: