Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2014

Τελευταίο των... τελευταίων σε όλο τον κόσμο το ελληνικό πρωτάθλημα [εικόνες]

Τελευταίο των... τελευταίων σε όλο τον κόσμο το ελληνικό πρωτάθλημα [εικόνες]

Η μεγάλη ποδοσφαιρική έρευνα της «Daily Mail» για τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα σε όλο τον πλανήτη, στέλνει στην τελευταία θέση την Ελλάδα.

Η Super League αποτελεί ουραγό ανάμεσα στα 34 μεγάλα πρωταθλήματα από την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ασία, την Αφρική και την Αμερική. 

Η μελέτη προσμετρά όλα τα ποιοτικά στοιχεία, βάσει... των οποίων μπορούν να προκύψουν ασφαλή συμπεράσματα για την ποιότητα ενός πρωταθλήματος.
Μελετήθηκαν τα έσοδα, οι μισθοί, οι τιμές των εισιτήριων, η προσέλευση του κόσμου, τα ταλέντα που παράγονται, τα τρόπαια που έχουν κατακτήσει οι ομάδες κάθε πρωταθλήματος, οι προπονητές, το επίπεδο ανταγωνισμού και η προσφορά στην Εθνική ομάδα. 
Όλα αυτά μαζί αναλύθηκαν ξεχωριστά και βγήκε ένα τελικό συμπέρασμα.
Με βάση αυτά τα αποτελέσματα, στην κορυφή βρίσκεται η Πρέμιερ Λιγκ με 77 βαθμούς, δεύτερη είναι η Μπουντεσλίγκα με 76.4 βαθμούς, τρίτη η Πριμέρα Ντιβισιόν με 66.5, τέταρτο το Σαμπιονά με 56.0 και πέμπτο το Καμπιονάτο με 55.6. 
Όσο για την Ελλάδα, βρίσκεται στην 34η και τελευταία θέση, κάτω ακόμα και από τη Νιγηρία με 28 βαθμούς.Δεν υπάρχουν σχόλια: