Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

Ο Ψυχάρης "σφάζει", προς το παρόν, με τον βαμβάκι τον Σαμαρά

Ο Ψυχάρης «σφάζει» με το βαμβάκι τον ΣαμαράΜε «χειρουργικό τρόπο» ο κυρ-Σταύρος βάζει τον Σαμαρά στην ίδια μοίρα με τον ΓΑΠ και ξεκινά την αποδόμηση του αρχηγού της ΝΔ, χωρίς να φανεί – στην παρούσα φάση– ότι ανοίγει μέτωπο.

Όπως είχαμε τονίσει από την Παρασκευή 14/11/2014 οι σχέσεις του Σταύρου Ψυχάρη με την κυβέρνηση και τον Σαμαρά είναι πλέον σε πλήρη διάσταση.
Είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι...

 το «Συγκρότημα του ΔΟΛ» θα αλλάξει πολύ σύντομα «γραμμή», αφού είναι γνωστό ότι ο Σταύρος Ψυχάρης έχει μάθει στη ζωή του να πηγαίνει πάντα με τους νικητές με οποιοδήποτε κόστος και να αλλάζει στρατόπεδα μέσα σε μια νύχτα, προασπίζοντας πάντα τα συμφέροντά του.
Το κύριο άρθρο του πατέρα Ψυχάρη και το πρώτο θέμα του Βήματος της Κυριακής δίνουν το στίγμα του ΔΟΛ, αλλά και τη στάση που πρόκειται να ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής τα συστημικά ΜΜΕ.
Ήδη στο κύριο άρθρο της εφημερίδας - που το γράφει πάντα ο Σταύρος Ψυχάρης – ο εκδότης στέλνει μήνυμα – προειδοποίηση στον Σαμαρά ότι «το Σύνταγμα δεν είναι αλάνα», ενώ παράλληλα δείχνει τις προθέσεις του λέγοντας ότι θα είναι ανώφελο και επικίνδυνο αν οι δυνάμεις ολόκληρου του πολιτικού τόξου δεν συμφωνήσουν ότι το Σύνταγμα δεν είναι αλάνα για παίζουν διάφοροι εν ου παικτοίς».
Στο πρώτο θέμα της εφημερίδας με τίτλο: «Το παζάρι με την τρόικα κλονίζει την κυβέρνηση», Το Βήμα της Κυριακής, κατηγορεί τόσο τον Σαμαρά όσο και τον Βενιζέλο για σοβαρά λάθη και αυτογκόλ.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Σαμαράς είναι εγκλωβισμένος και δέσμιων των λαθών του.
Μάλιστα, ο αρθρογράφος φτάνει στο σημείο να γράψει ότι όπως εκτιμούν πολλά γαλάζια στελέχη: «οι χειρισμοί του Σαμαρά το τελευταίο τρίμηνο θυμίζουν την εποχή του δημοψηφίσματος του Παπανδρέου». Αμέσως -αμέσως δηλαδή, τον βάζει στο ίδιο κάδρο με τον ΓΑΠ αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα έχουν και την ίδια τύχη.
Παράλληλα στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος ότι από την πλευρά της κυβέρνησης ο Γκίκας Χαρδούβελης έγινε το εξιλαστήριο θύμα που πληρώνει όλες τις… αμαρτίες της κυβέρνησης.
Την εφημερίδα του πατέρα του επέλεξε και ο υιός Ψυχάρης προκειμένου να αρθρογραφήσει σε μια προσπάθεια να πείσει την πολιτική πιάτσα ότι έλαβε μόνος του την απόφαση και όχι με την παρακίνηση του πατέρα του!
«Ήταν μια απόφαση δική μου - και μόνον δική μου - που στάθμισα μέσα μου πολλές φορές και σχεδίασα προσεκτικά…» αναφέρει στο άρθρο του ο Ανδρρας Ψυχάρης.
Σε ένα κρεσέντο ξαφνικού ανθρωπισμού ο κ. Ψυχάρης εξαπολύει ξανά επίθεση στην κυβέρνηση γράφοντας ότι 
«δεν αντέχει να βλέπει ότι η κυβέρνηση στην προσπάθειά της να σταθεροποιήσει τη χώρα δεν αντιλαμβάνεται ότι εκτός από τους αριθμούς υπάρχουν και οι Έλληνες…» .
Και σε άλλο σημείο του άρθρου του δεν διστάζει να «φλερτάρει» με τον ΣΥΡΙΖΑ γράφοντας ότι: «… νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι θα άξιζε να αντισταθούμε στην Τρόικα…».

Το βασικό συμπέρασμα του άρθρου είναι ότι ο Ανδρέας Ψυχάρης είναι... απογοητευμένος από την ενασχόλησή του με την πολιτική, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τι θα κάνει από εδώ και στο εξής.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν με επικρατέστερο αυτό που θέλει τον υιό Ψυχάρη να αναλαμβάνει ρόλο στα ΜΜΕ του πατέρα του… με πρώτο στόχο την αποκατάσταση των σχέσεων με την Κουμουνδούρου.


http://www.newsbomb.gr/media-agb/story/522289/o-psyxaris-sfazei-me-to-vamvaki-ton-samara

http://www.juniusbrutus.gr/2014/11/blog-post_16.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: