Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - O "ΑΧΑΣΤΟΣ" ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! Το μυστικό όπλο του Σαμαρά στον χειρισμό της ψυχολογίας του κόσμου

Κι όμως οι κινήσεις του Σαμαρά είναι απόλυτα μελετημένες και κουμπώνουν σ’ αυτό που λέμε ψυχολογία του πλήθους.

Όσοι από σας απορούν γιατί η ΝΔ εξακολουθεί, παρά την πολιτική φτωχοποίησης των Ελλήνων πολιτών, να διατηρεί υψηλά ποστοστά και να μην έχει γίνει ακόμη ΠΑΣΟΚ το μυστικό βρίσκεται σε μια προσωπική φιλία του Αντώνη Σαμαρά που ακούει στο όνομα Δημήτρης Βαρτζόπουλος.
Ο Δημήτρης, που είναι και γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης, δεν κάνει τίποτε άλλο από να...

καταγράφει σαν παλμογράφος και να ερμηνεύει τόσο την ψυχολογία του πλήθους, όσο και των πολιτικών αντιπάλων του Σαμαρά. 
Ακόμη και το γεγονός ότι οι ταγαροτραχανοπλαγιάδες του ΣΥΡΙΖΑ έχουν γίνει από δυο χωριά χωριάτες για την δραχμή, είναι έργο Βαρτζόπουλου.
Ο τελευταίος εισηγείται στον Σαμαρά τις κινήσεις οι οποίες έχουν να κάνουν με την ψυχολογία του όχλου με αποτέλεσμα οι δημόσιες εμφανίσεις του πρωθυπουργού να ευθυγραμμίζονται με τις οδηγίες του ψυχιάτρου. Ως γνωστόν ο ελληνικός λαός σύμφωνα και με την γνωμάτευση του Εθνάρχη Καραμανλή χρειάζεται ψυχίατρο. Τώρα τον έχει κι ας μην το γνωρίζει.
Ο Βαρζόπουλος λοιπόν είχε διαβλέψει πως πολύ σύντομα ο Λαφαζάνης που είναι γριά αλεπού και εξουσιομανής, δεν θα μπορούσε να αντέξει για πολύ στην ηγετική αφάνεια του ΣΥΡΙΖΑ. 
Είχε λοιπόν επισημάνει έγκαιρα στον Σαμαρά πως ο Λαφαζάνης είναι η αχίλλειος πτέρνα του Τσίπρα.
Έτσι από κοινού ετοίμασα ένα “σχέδιο δράσης” με τελικό στόχο το πολιτικό και ψυχικό ρήγμα μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.
http://kourdistoportocali.com/storage/photos/w_800px/201312/vartzopoulos660-eurokinissi.jpgΟ Σαμαράς δεν έχανε την ευκαιρία σε κάθε επαφή του με ξένους ηγέτες να τους προειοδοποιεί πως σε περίπτωση εκλογικής επικράτησης του ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ πιθανή η επάνοδος της χώρας στην δραχμή. 
Έτσι ο Τσίπρας συναντούσε μπροστά του, για πολύ μεγάλο διάστημα, ένα απροσπέλαστο τοίχος στις διεθνείς επαφές τους. 
Την ίδια ώρα, κυρίως μέσω του διαδικτύου, ομάδα του Μαξίμου κάτω από τις οδηγίες του ψυχιάτρου φρόντιζε να βάζει φυτιλιές στο αριστερό ρεύμα και στις άλλες ξέκωλες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζοντας τον Τσίπρα να δίνει γη και ύδωρ για ένα ραντεβού με τον Σόιμπλε για παράδειγμα.

http://spiros-b.blogspot.gr/2013/12/o.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΣΟΒΑΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΑΦΕΝΟΣ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΩΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥΣ (ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΧΗΜΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΕΞΑΖΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ) ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ:

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ

http://www.youtube.com/watch?v=WMh5v-fxPRc