Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"Ξέφυγε η κατάσταση" από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου




Δεν την καλύπτει ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ*
Eκτός ορίων βγαίνει η κατάσταση με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. 
Πριν από λίγο η νεαρά βουλευτής εξαπέλυσε μύδρους κατά του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη επειδή "τόλμησε" να κάνει retweet σε χθεσινή ανάρτηση του parapolitika.gr με τίτλο:  
«Έβαλε στη θέση της την Ζωή ο Μιλτιάδης» με αφορμή διάλογο που είχαν οι δύο βουλευτές για την αθώωση του Ανδρέα Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά. Κι ενώ ο διάλογος είχε γίνει βούκινο σε όλο το διαδίκτυο, τις εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς η Ζωή απέδειξε ότι...
τα parapolitika είναι γι'αυτήν κακό σπυρί.
Έφτασε μάλιστα στο σημείο να καταθέσει στα πρακτικά της προκαταρκτικής φωτογραφίες από το προφίλ του Μ.Βαρβιτσιώτη σε facebook και twitter με την ανάρτηση των Παραπολιτικών! 
Ο κ.Βαρβιτσιώτης πάντως δεν μάσησε και ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ αν θεωρεί ότι υπάρχει θέμα να ζητήσει την εξαίρεσή του από την Επιτροπή, κάτι το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έκανε.

Κατά τα άλλα κι ενώ περισσότεροι από τους μισούς βουλευτές της προκαταρκτικής επιβεβαίωσαν μέχρι κεραίας όσα φέρεται να είπε χθες για καταγραφή των συνεδριάσεων από κάμερες και για τους πρακτικογράφους, με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για κυβερνητικό κουτόχορτο εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στα ΜΜΕ.


* Πριν από λίγα λεπτά...
Σε γραπτή δήλωσή τους οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, διαψεύδουν κατηγορηματικά ''τα πανομοιότυπα ρεπορτάζ που μεταδόθηκαν από Μέσα Ενημέρωσης'' σχετικά με διαλόγους, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Θοδωρής Δρίτσας και ο Σταύρος Κοντονής κάνουν λόγο για ενορχηστρωμένη παραπληροφόρηση και για ''κυβερνητικά χαλκεία που προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ενημέρωση με πλαστά ρεπορτάζ''.
''Καλούμε τους υπεύθυνους να πάψουν να συσκοτίζουν και να συγκαλύπτουν. Καλούμε τον πρόεδρο της Επιτροπής να αναλάβει τις ευθύνες τους. Καλούμε τον αντιπρόεδρο να αναλάβει την ευθύνη του ότι διαδίδει τα χαλκευμένα δημοσιεύματα δια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης'' τονίζουν χαρακτηριστικά.
Παράλληλα προειδοποιούν ότι ''τα υπόλοιπα θα κριθούν αρμοδίως από τους αρμοδίους''.
Χρειάστηκαν 24 και πλέον ώρες να κάνουν τη... διάψευση, ενω έπαιζε σε όλα τα ΜΜΕ!
Μπήκαν τα ...μεγάλα μέσα και η συνέχεια αναμένεται πολύ ενδιαφέρουσα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: