Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Θάνος Πλεύρης προς Καρατζαφέρη: "Ελα μαζί μου στη ΝΔ"!


'Οπως σας είπαμε χθες, έτοιμος να ακολουθήσει τους Μ. Βορίδη και Α. Γεωργιάδη στο δρόμο που οδηγεί στη ΝΔ είναι ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Α. Πλεύρης και μάλιστα καλεί και τον ... Γ. Καρατζαφέρη να τον ακολουθήσει!
«Θα είναι καταστροφικό να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και πρέπει να δημιουργήσουμε ανάχωμα» δήλωσε, μιλώντας στο ραδιοσταθμό Real και σημείωσε ότι ο κ. Καρατζαφέρης πρέπει να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του κ. Σαμαρά για κεντροδεξιά επανένωση, διαφορετικά ο ίδιος «θα πάρει απόφαση συνείδησης».
Υποστήριξε ότι:
«πατριωτικό καθήκον σε όποιον ανήκει στον εθνικό χώρο δεν είναι να διατηρήσει την κομματική ταυτότητα, αλλά να γίνει ανάχωμα στον ΣΥΡΙΖΑ».
«Οι συσχετισμοί έχουν αλλάξει από τις προηγούμενες εκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κεντρικό ρόλο. Δεν είναι μόνον τα οικονομικά θέματα με τα οποία διαφωνώ πλήρως με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αδήριτη αναγκαιότητα να γίνει ανάχωμα σε μία διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει ο ΛΑΟΣ να ανταποκριθεί στο κάλεσμα» πρόσθεσε καλώντας τον Γ.Καρατζαφέρη  
"να ρίξει την μεσοτοιχία"  
στη δεξιά πολυκατοικία και να ενωθεί με τη ΝΔ. 
Ένταση, απογοήτευση και αυτοδιάλυση αυτή τη στιγμή στο ΛΑΟΣ, αφού τα ελάχιστα εναπομείναντα στελέχη, εγκαταλείπουν τον Καρατζαφέρη, πού φαίνεται να εγκαταλείπει και αυτός με την σειρά του, διά... παντός την πολιτική...!!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: