Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Σε λίγη ώρα συνάντηση Σαμαρά - Βενιζέλου...

Έχοντας την τρίτη διερευνητική εντολή στο χέρι ο Βενιζέλος θα συναντηθεί σήμερα σερ λίγη ώρα με τον Αντώνη Σαμαρά*.

Μετά και την πρόταση του Κουβέλη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη Συγγρού φαίνεται να ανοίξει ένα παράθυρο αισιοδοξίας που ίσως να προκύψει και από την συνάντηση των δύο ανδρών σε λίγες ώρες.
Πιο συγκεκριμένα στη Συγγρού, σύμφωνα με πληροφορίες βλέπουν πολλά κοινά στοιχεία στην...
πρόταση Κουβέλη με την πρόταση Σαμαρά για την συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας*.
Ενδεχομένως αυτό να ληφθεί υπ’ όψιν και από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εάν φτάσουμε μέχρι την συνδιάσκεψη των πολιτικών αρχηγών … που είναι πολύ πιθανό.
Στ.Νοβ. 

* Σκεπτικισμός επικρατεί στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά, μετά την πρόταση Κουβέλη για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης. Ο πρόεδρος της ΝΔ που μέχρι χθες αργά το βράδυ ήταν στο γραφείο του στην Λεωφόρο Συγγρού, δείχνει να σκέφτεται όλα τα ενδεχόμενα και προτάσσει την αναγκαιότητα εισόδου και του ΣΥΡΙΖΑ στο υπουργικό σχήμα.
Σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες :"Η όποια κυβέρνηση πρέπει να είναι μακράς πνοής με διασφαλισμένη τη βιωσιμότητα και τη δυνατότητα κυβερνησιμότητας , ενώ σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν εισέλθει στο σχήμα θα μετατρέψει την ανοδική του τάση σε «δυναμική αυτοδυναμίας».
Χθες βράδυ ο κ. Σαμαράς είδες πολλούς βουλευτές, μεταξύ των οποίων τους Νικήτα Κακλαμάνη, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και Μάκη Βορίδη, με τους οποίους συζήτησε και τις εξελίξεις με τις διερευνητικές εντολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: