Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Νέα καταγγελία από τη Δράμα για επίορκους υπαλλήλους στο Ανάπτυξης

Νέα καταγγελία για επίορκους υπαλλήλους στο υπουργείο Ανάπτυξης
Ακόμα μία καταγγελία υπόθεσης εκβιασμού και μίζας ήρθε στο φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τη Δράμα, όπου ένας επιχειρηματίας καταγγέλλει ότι υπάλληλοι της διεύθυνσης επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης του ζητούσαν μίζα 200.000 ευρώ.
Όπως αποκάλυψε το Mega, ο επιχειρηματίας υποστηρίζει αρχικά οι υπάλληλοι του Ανάπτυξης του ζήτησαν να τους καταβάλει 200.000 ευρώ για να προχωρήσουν την επιχορήγησή του συνολικού ύψους 4.400.000 ευρώ για επένδυση στην ήδη υπάρχουσα βιομηχανία.
Όμως όταν εκείνος τους ενημέρωσε πως κατάφερε να συγκεντρώσει μόνο 100.000 ευρώ, τότε εκείνοι ανέβασαν την ταρίφα και ζήτησαν 500.000 ευρώ, μάλιστα τον απείλησαν ότι θα ανακαλέσουν ολόκληρη την επιχορήγηση της επένδυσης.
Ήδη η υπόθεση έχει...
πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης.
Υπενθυμίζεται πως μετά το σκάνδαλο για την υπόθεση των δύο υπαλλήλων του υπουργείου Ανάπτυξης που ζήτησαν μίζα από επιχειρηματία στο Ναύπλιο, χθες απομακρύνθηκαν από τη θέση τους 100 άτομα. 
Ήδη έχει γίνει προκήρυξη των θέσεων και έχουν ζητηθεί οι παραιτήσεις όλων των υπαλλήλων της Διεύθυνσης.  
Παράλληλα, δόθηκε εντολή στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης να κάνει έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όλων των υπαλλήλων στη συγκεκριμένη Διεύθυνση από το 2005 μέχρι σήμερα καθώς η καταγγελία από τον επιχειρηματία έγινε το 2005. 
Επίσης δόθηκε εντολή και στον Ιωάννη Διώτη να ανοίξουν όλοι οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: