Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Ανίκανε Παπανδρέου, πάρε την κυβέρνησή σου και φύγετε...


Καμιά μεταρρύθμιση, 
καμία αποκρατικοποίηση, 
καμία μείωση του σπάταλου κράτους.

Η κυβέρνηση Παπανδρέου έρχεται κάθε τόσο να ληστέψει τους φορολογούμενους για να διατηρήσει αλώβητα τα δικά της πασοκόπαιδα.
Η υπόθεση της εφεδρείας είναι τόσο αστεία όσο και το κλείσιμο της ΕΤ1 για την οποία δεσμεύθηκε ο- με 24 εκατομμύρια αγοραστής των δικαιωμάτων του Champions League -Μόσιαλος.
Αντί να βάλουν λουκέτο σε οργανισμούς και δημόσιους φορείς πάνε να ρίξουν στάχτη στα μάτια της Τρόικας απολύοντας  συνταξιούχους δημοσίους υπαλλήλους την ίδια ώρα που καμιά αποκρατικοποίηση δεν υπάρχει στον... ορίζοντα!
Ποια εργασιακή εφεδρεία και απίδια μάντολες.
Έχουν γεμίσει τα υπουργεία με μουτζαχεντίν Πασόκους  οι οποίοι θεωρούν την Ελλάδα τσιφλίκι τους και είναι αποφασισμένοι να την κλείσουν ταυτόχρονα με το κόμμα τους.
Οι πασόκοι ιμπεριαλιστές θεωρούν πως η ιστορία της χώρας είναι ταυτισμένη μ εκείνη του κόμματός  τους και πρέπει πάση θυσία να πορευθούν μαζί ακόμη και στο θάνατο.
Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ο Χάρης Καστανίδης  και ο Μόσιαλος παίζουν πιτσικουλιές  για δήθεν δημοψηφίσματα αντί να πάνε σε εκλογές και να ξεκουμπισθούν για πάντα από προσώπου γης.
Άντε να χαθείτε προδότες, χαμένα κορμιά, τελείες της Ιστορίας… 
κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: