Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

«Η χθεσινή "κόντρα" του Μητσοτάκη με τον Σαμαρά»

_ «Ανάγκη για εθνική συνεννόηση» ο ένας

_ «Καλή σας νύχτα κύριε Μητσοτάκη» ο άλλος!
Την ανάγκη να υπάρξει εθνική συνεννόηση όλων των πολιτικών κομμάτων έτσι ώστε η χώρα να καταφέρει να βγει από την κρίση, επεσήμανε ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.  
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του «Mega» ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας άσκησε δριμύτατη κριτική τόσο στην κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, για τον οποίο τόνισε ότι είναι «ο τελευταίος πολιτικός που έγινε Πρωθυπουργός χαϊδεύοντας αυτιά», όσο και στις κυβερνήσεις του ...
Κώστα Καραμανλή, ενώ χαρακτήρισε «λαϊκιστή» τον Αντώνη Σαμαρά για τον οποίο εμμέσως εξέφρασε την εκτίμηση πως αν συνεχίσει σε αυτή τη λογική δεν θα γίνει ποτέ Πρωθυπουργός.
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε ότι ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου πρέπει να ζητήσει συγγνώμη για το γεγονός ότι φωτογράφισε ως συνομιλητή του κ. Γιούνκερ τον Κώστα Καραμανλή, επεσήμανε όμως πως υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα στη χώρα.
Ο πρώην πρωθυπουργός χαρακτήρισε κωμικό, γελοίο και επιζήμιο το να γίνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία κάνοντας έκκληση στον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αντώνη Σαμαρά να σταματήσει αυτή η κουβέντα.  
«Αρκετά έχει διασυρθεί η χώρα» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση πως Αθήνα και Ευρώπη κρύβανε σε συμφωνία τα προβλήματα.
Όσον αφορά το μνημόνιο ο κ. Μητσοτάκης χαρακτήρισε τα μέτρα αναγκαία, υπενθυμίζοντας πως ο ίδιος είχε προτείνει το σχηματισμό κυβέρνησης εκτάκτου ανάγκης υπό τον Γιώργο Παπανδρέου για να βελτιωθεί, μεταξύ άλλων, και η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό.
Σκληρότατη ανακοίνωση εξέδωσε λίγη ώρα πριν από τα μεσάνυχτα η Ν.Δ. κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. 
Τον κατηγορεί ευθέως ότι με τη συνέντευξή του στο Mega προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από τα πραγματικά προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο και μάλιστα ρίχνει νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ, σήμερα που βοά ο τόπος από την πρωτοφανή γκάφα του Παπανδρέου και του Παπακωνσταντίνου με τις δηλώσεις Γιούνγκερ. 
Η ανακοίνωση της Ν.Δ. αναφέρει ότι ο Κ. Μητσοτάκης βάζει τρικλοποδιές στην παράταξη που τον ανέδειξε στην πρωθυπουργία και καταλήγει με το καυστικό σχόλιο : «καλή σας νύχτα κύριε Μητσοτάκη»

Σχόλιο: Κάθε άλλο παρά πολιτική η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας.
Περισσότερο ... "ρατσιστική" είναι αυτή η απάντηση, παρά πολιτική! 
Κατά την ταπεινή εκτίμηση μας, μεγάλο πολιτικό λάθος!
Λέτε να την έκανε η ...  κ. Τζότζολα, εν αγνοία του Αντώνη Σαμαρά;

Δεν υπάρχουν σχόλια: