Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Η υπόγεια αμφισβήτηση του Παπανδρέου, γίνεται πλέον "φανερή"!

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες μέρες στο Μαξίμου, καθώς οι πληροφορίες που φτάνουν αναφέρουν για στελέχη της “πρώτης γραμμής” που αμέσως μετά τις εκλογές ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε ευθεία αμφισβήτηση των επιλογών του Γιώργου Παπανδρέου, σε περίπτωση εκλογικού βατερλό, με αφορμή φυσικά το μνημόνιο και τις δυσβάστακτες αλλαγές στην κοινωνία.

Κύκλοι του Μαξίμου βλέπουν κατ΄αρχήν “συντονισμένη” επιχείρηση αμφισβήτησης του ιδίου του Γιώργου Παπανδρέου με…δάκτυλο Σημίτη και μέσα στο όλο πλαίσιο να κινούνται και οι Ευάγγελος Βενιζέλος και Βάσω Παπανδρέου στο κοινό αυτό μέτωπο… 
Φυσικά, ούτε ο Θεόδωρος Πάγκαλος θα μείνει με…
σταυρωμένα χέρια την επομένη των εκλογών, καθώς τηρεί προς το παρόν στάση αναμονής με αφορμή την υποψηφιότητα της συζύγου του στον δήμο Σαρωνίδας. Την επομένη θα έχει σίγουρα να πει πολλά, όπως και ο Ευάγγελος Βενιζέλος που έχει σιωπήσει εδώ και καιρό την εσωκομματική κριτική. (Τυχαίο; Δεν νομίζω…”).
Και σε όλα αυτά τα στελέχη θα πρέπει να προστεθεί και ο Γιώργος Φλωρίδης με ορισμένα άλλα στελέχη του εκσυγχρονιστικού μπλοκ (Λέτε ο Σημίτης να έχει βάλει σκοπό να πάρει το αίμα του πίσω;). 
Ο καιρός θα δείξει…. Και σε όλα αυτά, φυσικά, θα πρέπει να συμπεριλαμβάνεται και η αυτονόμηση του Ανδρέα Λοβέρδου αμέσως μετά τις Περιφερειακές εκλογές, δείγματα της οποίας έχουμε δει τις τελευταίες μέρες μέσα από διάφορες παρεμβάσεις του. 
Τώρα, το ζητούμενο είναι πως αντιδρά το Μαξίμου… 
Κατ’ αρχάς υπάρχει όντως μια κατάσταση συναγερμού, αλλά από την άλλη επικρατεί μια άποψη “που θέλει τον Γιώργο Παπανδρέου πανίσχυρο στα εσωκομματικά όργανα και γενικότερα μέσα στο ΠΑΣΟΚ”.
Το πλέον σίγουρο, πάντως, είναι ότι την επόμενη μέρα των περιφερειακών εκλογών θα ειπωθούν πολλά από πολλούς και για πολλά… 
Και θα βγουν πολλά εσωκομματικά μαχαίρια… 
Κρατήστε το αυτό…
ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΡΕΛΗΣ
 
Σχόλιο του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ. για Ανάπτυξη: Εμείς σας το είπαμε πολύ πιο νωρίς, εδώ!
Ότι θα τεθεί θέμα νομιμοποίησης της Κυβέρνησης, αμέσως μετά τις εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια: