Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Μη μασάτε, ο Τζοχατζόπυλος εξακολουθεί να είναι πολύ ισχυρός στο ΠαΣοΚ!


Διαχρονική αξία ο Άκης για το ΠαΣοΚ !



Δεν έχει παράπονο ο Άκης Τσοχατζόπουλος από την κυβέρνηση , σε κεντρικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο υπουργών.  
Κανείς δεν λέει το παραμικρό για την off shore εταιρεία Torcasso και την εμπλοκή της στο Βατοπέδι και τη Simens.
Αντιθέτως το Μαξίμου βιάζεται να παραπέμψει τους υπουργούς της Ν.Δ. στο Ειδικό Δικαστήριο για να κλείσει την υπόθεση στη Βουλή χωρίς να έχουν ανοιχτεί οι λογαριασμοί της εταιρείας και να εξετάσει τα νέα δεδομένα που προέκυψαν.
Ομοίως ορισμένοι υπουργοί, όπως η ... Λούκα Κατσέλη, βιάζονται να τοποθετήσουν στελέχη του Τσοχατζόπουλου σε καίρια κρατικά πόστα
Σήμερα η Λούκα όρισε πρόεδρο της Εργατικής Εστίας την Βάσω Τσιμπίδα , παλαιά και διαχρονική συνεργάτη του Άκη και θερμή υποστηρικτή του στα συνέδρια του ΠαΣοΚ.  
Γι΄ αυτό μη μασάτε όταν ακούτε τον πρωθυπουργό να δηλώνει δακρύβρεχτα ότι δεν εξαρτάται από το παρελθόν και πως έχει σπάσει τα δεσμά κτλ.
Το ΠαΣοΚ ξέρει να τιμά τα στελέχη του, ότι και να έχουν κάνει, μιας και έχουν βαπτισθεί στην κολυμπήθρα του Σιλωάμ...

Υ.Γ.: Κακές γλώσσες αναφέρουν ότι αυτός που βρήκε  στέγη, για τα στελέχη του ΔΝΤ στην Διονυσίου Αεροπαγίτου, του διαμερίσματος των 250 τ.μ. με ενοίκιο περίπου 10.000 ευρώ τον μήνα, είναι ο Άκης και μάλιστα δίπλα στην ... περίφημη δική του κατοικία! 
Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ίσως να είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα βγει κερδισμένος από την έλευση του ΔΝΤ στην χώρα μας!



Δεν υπάρχουν σχόλια: