Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ένας Δημοκρατικός Ηρακλής απαιτείται για την Καθεστωτική Λερναία Ύδρα

image

Το μυθικό τέρας, με τα εννιά κεφάλια κατά τον μύθο, έβγαζε δύο κεφάλια για κάθε ένα που κοβόταν, και μόνο με το κάψιμο κάθε τομής έγινε δυνατή η εξόντωση του, σύμφωνα πάντα με τον μύθο.

Η καθεστωτική Λερναία Ύδρα που καταστρέφει την χώρα δεν είναι όμως καθόλου μύθος και δυστυχώς ελάχιστοι έχουν αντιληφθεί πλήρως το κοινό σώμα που ενώνει αυτό το πολυκέφαλο σοσιαλοφασιστικό, αντιδημοκρατικό, αντιευρωπαϊκό, σαμποταριστικό, δοσιλογικό, ρωσοκινεζοτσολιαδικό καθεστωτικό τέρας, πολλοί μάλιστα με απύθμενη αφέλεια και αποσπασματική θεώρηση, αντιλαμβάνονται κάποια κεφάλια του τέρατος ως αυτά που θα τους σώσουν από κάποια άλλα κεφάλια.  
Εκατομμύρια πάσχουν από αυτή την τσαμπερλενικού τύπου αφέλεια.
Βέβαια σε αυτό το συμπέρασμα δεν καταλήγουν πάντα μόνοι τους, είναι συχνά κάποια ...
στρατολογημένα δημοσιογραφικά κεφάλια που τους χειραγωγούν προς αυτή την ψευδαίσθηση.
Δυστυχώς όμως για όλους μας, τα πολυκέφαλα τέρατα δεν τρώγονται μόνα τους, ούτε στον μύθο, πόσο μάλλον στην τραγική Ελληνική πραγματικότητα.
Ποιο είναι το πολυκέφαλο αντιδημοκρατικό, αντιευρωπαϊκό, σαμποταριστικό δοσιλογικό ρωσοκινεζοτσολιαδικό καθεστωτικό τέρας.
To καθεστωτικό αυτό τέρας έχει ως κεφάλια τις κομματικές ηγεσίες και των πέντε κοινοβουλευτικών κομμάτων μετά των συνιστωσών τους, την καθεστωτική καναλαρχία, την ασφυκτικά ελεγχόμενη δικαιοσύνη, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και διάφορες ακόμα μικρότερες φράξιες όπως τα τάγματα εφόδου και τις ΄΄επαναστατικές΄΄ οργανώσεις.
Τα κεφάλια αυτά, φορώντας τα κατάλληλα προσωπεία -τα οποία με μεγάλη ευχέρεια μπορούν και αλλάζουν κατά περίσταση- έχουν καπελώσει πολιτικούς -και όχι μόνο- ρόλους και δρουν συνεργατικά για την καταστροφή και τον εκφασισμό της χώρας, με στόχο την απομάκρυνση της από την δημοκρατική Ευρώπη και την παράδοση της χώρας στα νεοαποικιοκρατικά αφεντικά Ρωσία και Κίνα και τα τσιράκια τους, είτε αυτά είναι οι καθεστωτικοί κρατικοπαρασιτικοί ολιγάρχες είτε τα φιλοιρανικά σιιτικά καθεστώτα του Περσικού κόλπου.
Όλα αυτά τα κεφάλια είναι αριστοτεχνικά συντονισμένα να δρουν προς την ίδια καταστροφική κατεύθυνση κάτι που δεν γίνεται αντιληπτό με την αποσπασματική παρατήρηση τους.
Η πολιτική σκηνοθεσία -όπως συμβαίνει και με την κινηματογραφική-, δημιουργεί την απαραίτητη αυτή ψευδαίσθηση, η οποία δεν έχει γίνει αντιληπτή μαζικά επειδή το έργο που παρακολουθούν οι Έλληνες πολίτες παίζεται αδιαλείπτως πάνω από τριάντα χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εγκαθιδρυμένες παραισθήσεις. Αρκετές φορές μάλιστα, κάποιοι που τα έβαλαν με αυτό το καθεστωτικό τέρας, εξοντώθηκαν από αγγελόμορφα κεφάλια του καθεστώτος. Μάλιστα εκεί που ένας φασίστας σκότωνε ή εξόντωνε πολιτικά ένα δημοκράτη, ο κόσμος με την συνδρομή της περιρρέουσας ατμόσφαιρας αντιλαμβανόταν έναν ΄΄επαναστάτη΄΄ που απέδιδε ΄΄δικαιοσύνη΄΄.
Η συνεργατική καταστροφική δράση της καθεστωτικής Λερναίας Ύδρας
Πολλοί απορούν πως κάποια μεμονωμένα κεφάλια μπορούν να έχουν τόσο καταστροφική δράση δυσανάλογη με τα φαινομενικά χαρακτηριστικά τους.
Μα αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά η καταστροφική τους αυτή δύναμη είναι αποτέλεσμα συνεργατικής δράσης καθεστωτικών κεφαλιών που στην αποσπασματική χωροχρονική θεώρηση των περισσοτέρων γίνονται αντιληπτές ακόμη και ως εχθρικές οντότητες.
Για κάθε πλιατσικολόγο ψευτοαναρχικό, υπάρχει πάντα ένας λαοπρόβλητος δήμαρχος, ένας πρώην Συριζαίος Βούγιας και ένας φίλος των αναρχικών Χρυσοχοϊδης στην ηγεσία του ΥΠροΠο που τους προστατεύει εξωθεσμικά, η προστασία αυτή είναι δε άμεση όταν ο ψευτοαναρχικός τυγχάνει να είναι και τέκνο ‘’προοδευτικού’’ βουλευτή.
Για κάθε ψευδοεπαναστάτη των φοιτητικών ταγμάτων εφόδου που καταστρέφει δημόσια περιουσία για να διατηρήσει τα προνόμια του ακαδημαϊκού παπαδαριού με το ψευδεπίγραφο σύνθημα ΄΄Δημόσια και δωρεάν παιδεία΄΄, υπάρχει πάντα μία ΠΟΣΔΕΠ, ένας βουλευτής και μία δικαιοσύνη που νομιμοποιεί τον τραμπουκισμό με το επιχείρημα ότι τα φοιτητικά τάγματα εφόδου ΄΄τελούσαν υπό νομική πλάνη, θεωρώντας ότι στο πλαίσιο της διαμαρτυρίας αντίστοιχες ενέργειες καταγράφονται συχνά΄΄
Για κάθε αντιδραστική ψευδοεπανάσταση των Κνιτοζυριζαίων, υπάρχει πάντα μία κεφαλή του έθνους που θα δηλώνει ‘’Αν δεν βγούμε ρημαγμένοι, εγώ είμαι αισιόδοξος και ρομαντικός ότι τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα. Στο τέλος μπορεί να γίνει κάτι καλό, μια επανάσταση!’‘
Για κάθε αντιδραστικό σαμποταριστή της οικονομίας στον δρόμο, υπάρχει πάντα ένας γραφειοκράτης, ένας υπουργός -κατά προτίμηση πρώην Συριζοκνίτης-, ένας περιφερειάρχης, ένα ΣΤΕ, ένας συνδικαλιστής και ένας κρατικοπαρασιτικός ολιγάρχης που σαμποτάρουν με ψευτοοικολογικά και άλλα ΄΄προοδευτικά΄΄ προσχήματα την οικονομία από τα γραφεία τους, ώστε να μπορούν μετά να κατηγορηθούν με ευκολία η ΕΕ, ο νεοφιλελευθερισμός και οι ΄΄κερδοσκόποι΄΄.
Για κάθε ξεπούλημα Δημόσιας περιουσίας στους κρατικοπαρασιτικούς ολιγάρχες υπάρχει πάντα ένα φασιστικό μιντιακό καθεστώς και ένα πολιτικό καθεστώς από πληρωμένα τσιράκια που κάνουν πως δεν ξέρουν τίποτα. Έτσι ώστε το φασιστικό παρακράτος να μπορεί να διυλίζει τα 100χιλ που ίσως πήρε ο Παυλίδης και να καταπίνει τα 398εκ που σίγουρα χαρίστηκαν στον καθεστωτικό Μπόμπολα. Κάποιους μάλιστα κρατικούς ολιγάρχες το καθεστώς προσπαθεί να μας τους πασάρει και ως ‘’σωτήρες’’ του έθνους, μόνο που οι σωτήρες, δεν είναι ικανοί να παρέχουν την απαραίτητη εργασιακή ασφάλεια ούτε στους υπαλλήλους τους.
Όταν δε το ξεπούλημα γίνεται στους αγαπημένους κρατικοπαρασιτικούς ολιγάρχες τα πληρωμένα τσιράκια της ΄΄αριστεράς της οικολογίας και των κινημάτων΄΄ δεν ξεχνάνε απλά τις ΄΄οικολογικές ευαισθησίες΄΄ αλλά παίρνουν -και επίσημα- το χαρτζιλίκι τους. Όσο για την δικαιοσύνη, σταματάει αυτομάτως να είναι ΄΄οικολογικά ευαίσθητη΄΄
Για κάθε πρώην πράκτορα της Στάζι που αλωνίζει στην χώρα, υπάρχει πάντα ένα πολιτικό και μιντιακό παρακράτος που καλύπτει πλήρως τις προνομιακές του μπίζνες με το δημόσιο, τις κατηγορίες για κατασκοπία, την σκανδαλώδη παραχώρηση δημόσιου σταδίου, τις σκανδαλώδεις διαιτησίες, την δικαστική εμπλοκή συνεργατών του για δολοφονία
Για κάθε κομματικό αγροτοπατέρα που σαμποτάρει τις προοπτικές εκσυγχρονισμού στην παραγωγή και στην εμπορία υπάρχει πάντα ένας σοσιαλοφασίστας πολιτικός που υποκρίνεται πως ενδιαφέρεται για τους αγρότες και τους πουλάει προστασία
Για κάθε γνήσια αντίδραση αυτού του λαού υπάρχει πάντα μία συνεργασία καθεστωτικής δήθεν αριστεράς και λοιπών αυθεντικών ναζιστικών δυνάμεων για να την σαμποτάρουν.
Για κάθε ΠΑΜΕ και λοιπούς ψευδοαριστερούς ΄΄φίλους των μεταναστών΄΄ που προβοκατόρικα πατρονάρουν αντιδραστικές και καταστροφικές πορείες μουσουλμάνων στην Αθήνα και για κάθε συνειδητή αδράνεια του πολιτικού κόσμου, υπάρχει πάντα ένα ΛΑΟΣ που θα αποκτά πολιτικά οφέλη από την δημιουργία φόβου και τον καθοδηγούμενο εκφασισμό, σε τέτοιο βαθμό που ηγετικές προσωπικότητες των μουσουλμάνων να αντιλαμβάνονται την προβοκάτσια και να λένε με νόημα ΄΄Ολοι δουλεύουν για τον Καρατζαφέρη΄΄
Για κάθε ανάδειξη ενός αντικειμενικά τελειωμένου πολιτικά Σαμαρά στην έως πρότινος φιλοδυτική ΝΔ, υπάρχει πάντα ένα αντιευρωπαϊκό ψευδοπολυκομματικό παρακράτους -από τους ναζιστές μέχρι τους συριζοκνίτες εθνικούς γελωτοποιούς του καθεστώτος- με τα τσιράκια του που θα δουλεύει με περίσσιο πάθος για το ψευδοφιλελεύθερο κεφάλι του καθεστώτος.
Για κάθε αντιευρωπαϊκή ναζιστική υστερία για ‘’λεφτά’’ που μας ‘’χρωστάνε’’ οι ‘’απόγονοι των ναζί’‘, υπάρχει πάντα ένας κυβερνητικός, και μάλιστα ο ίδιος απόγονος των Δοσίλογων Ταγματασφαλιτών να κηρύξει την έναρξη της νέας ‘’Μεγάλης Ιδέας’’ του έθνους για την ‘’απελευθέρωση’’ των ‘’αποζημιώσεων’‘, τις οποίες κάποιοι θέλουν να φάνε στα μπουζούκια για να ‘’τιμήσουν’’ τους νεκρούς.
Για κάθε αντιδυτική και αντιευρωπαϊκή προπαγάνδα του καθεστώτος για την Δύση που ΄΄μας φταίει για τα πάντα΄΄, υπάρχουν πάντα αυτοί οι ‘’πατριώτες’’ που ζητάνε ανοικτά την πρόσδεση της χώρας στον Ρωσοκινέζικο φασιστικό άξονα, κάνοντας τα στραβά μάτια στις ΄΄ανθελληνικές΄΄ τοποθετήσεις -οριζόμενες με τα δικά τους κριτήρια- του νέου Τσάρου
Ποιος είναι ο στρατηγικός στόχος της καθεστωτικής Λερναίας Ύδρας
Το δοσιλογικό πολυκέφαλο καθεστωτικό τέρας προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι προσπαθεί να σώσει την χώρα. Αυτό δεν είναι παρά μία σκηνοθετημένη από το καθεστώς ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα είναι το καθεστώς αυτό που ανέβασε τα Spreads και δημιούργησε την κρίση, πρώτα με το μακροχρόνιο παραγωγικό σαμποτάζ και τώρα με τις προβοκατόρικές πράξεις τόσο του πρωθυπουργού που με τις δηλώσεις και πράξεις του συνειδητά εκτροχίασε το πρόβλημα, όσο και των ΄΄επαναστατικών΄΄ συνιστωσών που δεν διστάζουν ακόμη και τώρα να καταστρέφουν την οικονομία. Κυβέρνηση και ΄΄επαναστατική΄΄ αριστερά δεν είναι παρά δύο κεφάλια του ίδιου τέρατος που συνεργατικά σπρώχνουν την χώρα στην ίδια κατάσταση.
Ο στρατηγικός στόχος του καθεστωτικού τέρατος σήμερα είναι να έχει την χώρα σε μία έρπουσα οικονομία ώστε να εκβιάζει την ΕΕ και να κάνει όσο γίνεται και πιο ακριβή την διάσωση της.
Με αυτό τον τρόπο το εγχώριο καθεστωτικό δοσιλογικό τέρας επιδιώκει να μην είναι εφικτή η διάσωση της χώρας από την ΕΕ, αλλά να αποδειχτεί ότι η ΕΕ είναι ανίκανη να σώσει την Ελλάδα από τη χρεοκοπία ώστε αυτή να μπορεί να καταφύγει τελικά για τη σωτηρία της στην οικονομική βοήθεια από τις χώρες του νεοναζιστικού άξονα, δηλαδή από την Κίνα, τη Ρωσία και τις συμμάχους τους στον πετρελαϊκό κόλπο, ταυτόχρονα όμως παραμένοντας μέσα στην ΕΕ και στην Ευρωζώνη, έτσι ώστε αυτό να γίνει αποδεκτό και από την ΕΕ, αλλά και ως ΄΄σωτηρία΄΄ από τον Ελληνικό λαό.
Μετά την είσοδό της με αποικιακούς όρους στο λιμάνι του Πειραιά, η Κίνα θα απαιτήσει σαν αντάλλαγμα για κάθε φαινομενικά φτηνό δάνειο ή για κάθε επενδυτικό κεφάλαιο που θα φέρει στην Ελλάδα την κυριαρχική πρόσβαση της στις χερσαίες επικοινωνίες και το τραπεζικό σύστημα της χώρας μας. Με αυτόν τον τρόπο οι νεοαποικιστές φασίστες θα εξασφαλίσουν έναν δίαυλο του λαθρεμπορίου τους και των χρηματιστικών τους επιχειρήσεων προς την καρδιά της Ευρώπης.
Για αυτό έχωσε ο πρωθυπουργός στην υπόθεση το ΔΝΤ, κάτι το οποίο πρώτος ο Πούτιν είχε προτείνει, αλλά κάνουν πως δεν το θυμούνται όσοι κατηγορούν την ΕΕ για αυτό.
Για αυτό και έχουν οργιάσει οι φήμες για εξαγορά του χρέους και επενδύσεις από Ρωσία, Κίνα και άλλες σιιτικές χώρες του Κόλπου.
Για αυτό το καθεστώς υποδέχθηκε εγκάρδια προσφάτως τον πρωθυπουργό/φεουδάρχη του Φιλοιρανικού Κατάρ, όπου μίλησαν για μπίζνες δις Ευρώ, χωρίς να τεθεί κανένα περιβαλλοντικό ζήτημα από την ΄΄οικολόγο΄΄ πρώην συριζαία Μπιρμπίλη
Αναλυτικά η μεθόδευση του καθεστώτος εδώ
Αυτό βέβαια που δεν θα μας πει ποτέ κανένα Ρωσοτσολιάς δοσίλογος πολιτικός σε αυτή την χώρα είναι ότι η συμμαχία με τους νέους τσάρους οδηγεί γρήγορα τις χώρες που τους συναναστρέφονται στην πείνα και στο φασισμό.
Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για την δμιουργία ενός Φιλοευρωπαϊκού Δημοκρατικού Πατριωτικού Μετωπου από τον Ελληνικό λαό
Στην πραγματικότητα το δοσιλογικό πολυκέφαλο καθεστωτικό τέρας είναι ένας τρομοκράτης που κρατάει μία χειροβομβίδα και απειλεί να ανατινάξει τόσο τον Ελληνικό λαό όσο και τους Ευρωπαϊκούς λαούς, εάν οι τελευταίοι δεν δώσουν το πράσινο φως για τον βιασμό του Ελληνικού λαού αρχικά και των Ευρωπαϊκών στην συνέχεια, από τον Ρωσοκινέζικο φασιστικό άξονα και τα εγχώρια κρατικοπαρασιτικά τσιράκια τους. Αφελώς ο Ελληνικός λαός, εκλαμβάνει τον εκβιαζόμενο Ευρωπαϊκό λαό ως Τρομοκράτη και τον πραγματικό Τρομοκράτη ως σωτήρα. Ο Ελληνικός λαός πρέπει να επανέλθει άμεσα στην πραγματικότητα και να αντιληφθεί ποιοι είναι οι φίλοι του και ποιοι οι εχθροί του που τον ωθούν να κανιβαλίσει -η υστερία για το πρωτοσέλιδο του Focus είναι ενδεικτική- τα φιλικά και δημοκρατικά Ευρωπαϊκά έθνη.
Αν για κάτι μας διδάσκει ο μύθος της Λερναίας Ύδρας, την οποία ο Ηρακλής σκότωσε μόνο με την συνεργασία του Ιολάου, είναι ότι απαιτείται συνεργασία όλων των πραγματικά δημοκρατικών δυνάμεων σε αυτή την χώρα.
Κάθε πραγματικά δημοκράτης, πατριώτης, αριστερός ή φιλελεύθερος θα πρέπει να συσπειρωθεί γύρω από ένα Φιλοευρωπαϊκό Δημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο και να αντισταθεί στους Ρωσοκινεζοτσολιάδες νεοαποικιοκράτες και τους εντολοδόχους τους
Ο Ελληνικός λαός δεν χρειάζεται ωστόσο κανένα μύθο για να του δείξει το δρόμο.
Ιστορικά τον δρόμο στον Ελληνικό λαό τον έχει δείξει ο Γραμματέας του ΚΚΕ Ζαχαριάδης και ο φιλελεύθερος εθνικιστής (με την Λενινιστική έννοια) Στρατηγός του Βενιζέλου, Σαράφης, που μπροστά στον ναζισμό συμμάχησαν δημιουργώντας το ΕΑΜ. Οι περισσότεροι Έλληνες της εποχής συστρατεύθηκαν με το Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο, ενώ μόνο μία αντιδραστική μειοψηφία συστρατεύθηκε με τα φιλοναζιστικά Τάγματα Ασφαλείας.
Όσοι νομίζουν ότι αυτή την χώρα θα την σώσουν οι δοσίλογοι φασίστες που συνειδητά την κατέστρεψαν και ως μικροί Τσαμπερλεν κάνουν όψιμες συμφωνίες μαζί τους, ας γνωρίζουν ότι οι συμφωνίες του Μονάχου με τους ναζιστές κρατάνε μόλις 6 μήνες.
Ο Ελληνικός λαός θα αναγκαστεί σύντομα να επιλέξει στρατόπεδο στην νέου τύπου αποικιοκρατική κατοχή της χώρας από τον Ρωσοκινέζικο νεοναζιστικό άξονα.
Με ένα Φιλοευρωπαϊκό Δημοκρατικό Πατριωτικό Μέτωπο ή με τους Νεοταγματασφαλίτες Ρωσοκινεζοτσολιάδες;
Σημείωση:
Όσοι απορούν για την μετάλλαξη των αριστερών κομμάτων σε φασιστικά θα πρέπει να μελετήσουν πως έγινε η βίαιη ανατροπή των ηγεσιών όλων των ΚΚ, από την Σοσιαλοφασιστική ΕΣΣΔ που προέκυψε μετά την δολοφονια του Μπέρια, το 1956.

Δευκαλίων Τσαγκαράκης
defkalion.jpg

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Tο ορίτζιναλ άρθρο με τις παραπομπές

http://liberalcreta.pblogs.gr/2010/08/665630.html