Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

H Προδοσία ήρθε απο ..μέσα. Ο Δούρειος ίππος σαν έτοιμος απο καιρό...

Απορεί ο κόσμος και προβληματίζεται για την μικρή συμμετοχή των εργαζομένων στις συγκεντρώσεις στις οποίες καλούνται απο τους συνδικαλιστικούς ηγέτες.

Τί έχει δείξει ως τώρα η πορεία όλων αυτών;
Ήταν ή δεν ήταν σκαλοπάτι ανέλιξης για το βουλευτικό αξίωμα και ενίοτε και σε υπουργικό η ενασχόλησή τους με τον συνδικαλισμό;
Εμπνέει κανείς τους πλέον εμπιστοσύνη;
Το γεγονός ότι η ΠΡΟΔΟΣΙΑ του εργατικού κινήματος και η ΞΕΘΕΜΕΛΙΩΣΗ των κατακτήσεων των εργαζομένων , δεν θα μπορούσε να γίνει τελειότερα ,εάν δεν υπήρχε ο ΓΝΩΣΤΗΣ του Κοινωνικού προβλήματος , του Ασφαλιστικού, στο πού πρέπει να χτυπήσει και να χτυπηθεί , κατάκαρδα δηλαδή, ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ.
Ο γνώστης κατά κοινή ομολογία πρώην συνδικαλιστής που με όχημα αυτήν του τη γνώση εξελέγη , ότι θα μπορούσε δηλαδή να αποτελέσει την ασπίδα έναντι των όποιων επιδιώξεων εναντίον του ασφαλιστικού , ήταν αυτός που χρησιμοποίησε την γνώση του ,την πληροφόρησή του , και οδήγησε στο ξήλωμα των ασφαλιστικών και εργασιακών σχέσεων..
Άξιος ο μοσθός του.
Μετά μην απορούμε γιατί ο κόσμος γυρίζει την πλάτη σε...
όλους τους αρχισυνδικαλιστές.
Μετά μην φταίνε που σφυρίζουν τα γιαούρτια.
Αυτοί πρώτοι εγκαταλείπουν τον κόσμο για να ανελιχθούν σε ηγήτορες του ξεχαρβαλώματος όλων όσων , υποτίθεται , ότι έχτιζαν.
Μόνη ευθύνη του κόσμου η ευκολοπιστία του.
Με το δίκιο του βέβαια αφού σκέφτεται πως '' είναι γνώστης δεν μπορεί κάτι καλό θα κάνει , δεν θα βλάψει τον κοσμάκη , δεν γίνεται να επιτρέψει να γίνουν ανατροπές''
Ο Ιγνατίου σήμερα στο mega δήλωσε ότι μόνο το 10% των όσων περιλαμβάνονται στο ασφαλιστικό ήταν απαίτηση του ΔΝΤ..
Όλα τα υπόλοιπα ήταν των δικών μας φωστήρων.
Αλήθεια πως αισθάνονται, άν αισθάνονται , όταν πέφτουν για ύπνο;
Aλήθεια δεν βλέπουν εφιάλτες με μανάδες με παιδιά , με γυναίκες , με ηλικιωμένους να τους τραβάνε τις κουβέρτες και να τους ταρακουνάνε και να τους ρωτούν και να τους λένε ..γιατί..γιατί ...
O Μεγαλοσυνδικαλιστής , ο γνώστης , αισθάνεται τάχα υπερήφανος;
Αισθάνεται ότι χρησιμοποιήθηκε και ότι χρησιμοποίησε με τη σειρά του την εμπιστοσύνη του κόσμου;
Δούρειος Ίππος.
Δεν υπήρχε περίπτωση να γίνουν όλα αυτά εάν δεν υπήρχε ο κατάλληλος άνθρωπος , ο πολύ καλά γνωρίζων τα κουμπιά του ασφαλιστικού.Τα μυστικά , τις λεπτομέρειες , εκεί που πονά.
όλοι κυνηγάνε τη σκιά τους να πατήσουν.

Αδύνατον.
Εύγε λοιπόν , δηλαδή γιούχα και πάλι γιούχα για μία ακόμη φορά.
Kατάντια ενός ανθρώπου που πήδηξε σε μιά στιγμή απο την μία πλευρά στην άλλη.
Κρίμα που χρησιμοποίησε και κορόιδεψε ένα μεγάλο κομάτι του κόσμου που πίστεψε σε αυτόν και προδόθηκε , όπως γίνεται συνήθως.
Τελικά το ΣΥΣΤΗΜΑ έχει του τρόπους του αλλά και τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ του.

fapes-mapes.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: