Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Τι δεν μας λέει η "δημοσκόπηση" του Ψυχάρη!

Δημοσκόπηση - προπέτασμα καπνού από το «ΒΗΜΑ» του Ψυχάρη!

Την ώρα που το πολιτικό σύστημα και τα παλαιά κόμματα κυριολεκτικά συντρίβονται, ο Ψυχάρης και το κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» του κάνουν «παίγνια» με παραπλανητικές ερωτήσεις που οδηγούν σε θολά και ανακριβή «πορίσματα»! 
Ενώ το κόμμα Κουβέλη έχει ήδη δημιουργηθεί και η Ντόρα Μπακογιάννη είναι σχεδόν βέβαιο, ότι θα προχωρήσει σε ίδρυση νέου πολιτικού φορέα, οι Ψυχάρηδες εξαίρεσαν τα εν λόγω κόμματα από την πρόθεση ψήφου! 
Αντιθέτως, έκαναν «ιδιαίτερες» ερωτήσεις για το κατά πόσον οι πολίτες λένε «ναι» ή «όχι» στην ίδρυση των νέων αυτών κομμάτων! 
Απόλυτος φασισμός και γκεμπελισμός. 
Λες και τα κόμματα για να ιδρυθούν προαπαιτούν την… έγκριση της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος!...! 
Ή λες και η Ντόρα ή ο Κουβέλης πάνε για να πάρουν το… 60% στις εκλογές! 
Θα μας τρελάνουν οι τυπάδες του «ΒΗΜΑΤΟΣ» που δεν τόλμησαν να βάλουν ισότιμα τα δύο κόμματα, της Ντόρας και του Κουβέλη, στην πρόθεση ψήφου, πλάι στα παλαιά κόμματα… 
Και τούτο για να μην φανεί, ότι το κόμμα της Ντόρας ξεπερνά και τη ΝΔ στην πρόθεση ψήφου (!!!), ενώ ο Κουβέλης είναι βέβαιο πως θα ξεπεράσει το ΛΑΟΣ και, ίσως, και το ΚΚΕ…
Δείτε λοιπόν στο πλάι την εικόνα της έρευνας, όπως είναι στην πραγματικότητα, και όχι όπως την παρουσιάζει ο Ψυχάρης, παρέχοντας τις ύστατες «καλές υπηρεσίες» στα πολιτικά πτώματα των «συγκατοίκων»!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια: